-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Scandal de la un drum desfundat: primarul Pavăl amenințat de alegătorii din Rediu! (VIDEO)

- Advertisement -
NOROI… Un drum ce pare desprins dintr-o epocă de mult apusă a devenit motiv de scandal între Primăria Vaslui și locuitorii din suburbia Rediu.

AMENINȚĂRI… Un adevărat scandal a izbucnit într-un cartier din suburbia Rediu a municipiului Vaslui, iar ținta principală a devenit edilul Vasile Pavăl și Primăria municipiului Vaslui. Mărul discordiei este un drum de acces către cartierul format din aproximativ 30 de locuințe și care a devenit impracticabil. Oamenii cer măcar piatră pe drumul respectiv, în timp ce unul dintre localnici amenință că se va urca pe clădirea primăriei și-și va striga, în gura mare, “durerile de pe suflet”. Bărbatul spune că strada arată ca un drum forestier desfundat. De partea cealaltă, reprezentanții Primăriei Municipiului spun că drumul este în atenția lor dar, deocamdată, se așteaptă votarea bugetului pentru noul an.

Noul an debutează cu un nou scandal, de data aceasta în suburbia Rediu din municipiul Vaslui, acolo unde puțini se așteptau ca oamenii care locuiesc acolo să-și manifeste atât de vehement nemulțuimirile față de municipalitate. De această dată, supărarea a pornit de la un drum de acces către aproximtiv 30 de locuințe construite în Rediu în ultimii ani și care a devenit, în urma precipitațiilor, impracticabil. În timp ce unii dintre rezidenți sunt ceva mai cumpătați, unul dintre ei, Mihai P., pare să fie cel mai vehement dintre ei. «Nu se poate să nu fim deloc băgați în seamă. Am cumpărat casa în această zonă cu mulți bani dar, dacă știam unde mă bag, îmi vedeam de treaba mea. Strada asta arată mai rău ca un drum forestier desfundat. Eu unul sunt bolnav de inimă, operat și, dacă am nevoie de o ambulanță, va fi jale. Nici copiii nu mai pot merge la școală pentru că nu au pe unde merge. Nu cerem mult. Doar câteva mașini de piatră aruncate aici pentru a mai domoli noroiul ăsta. Au promis că se va rezolva problema, dar nu au făcut nimic până acum. Nu-mi rămâne decât să mă urc pe sediul primăriei și să strig, în gura mare, tot ce am pe suflet », spune Mihai P. De partea cealaltă, reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui spun că strada respectivă este în atenția lor. «E începutul anului și așteptăm semnarea contractelor de prestări servicii și votarea bugetului municipului Vaslui. Lucrările au fost începute încă de anul trecut când, înainte de Sărbătorile de iarnă, a fost împrăștiată piatră pe acel segment de drum și vor urma și altele, anul acesta», spune viceprimarul Lucian Braniște.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Numai la Rediu e asa ???
    Veniti in centrul orasului linga DSP pe Bolintineanu – Sturza si vedeti acolo bataie de joc. Primaria lu Peste imputit in frunte cu paval cu p mic….vai de noi

  2. Vezi Vasile daca le-ai suflat mult în coarne la ciori acum ti se urca in cap , nesimțiți nu sunt in stare să își adune gunoiul din șanțuri așteaptă să vina Goscomul , le trimiți mașina cu mâncare o așteaptă în capot și papuci de casa.Nu plătesc taxe către primărie , alți locuitori ai orașului stau cam la fel dar platesc taxe , dar vezi doamne ăștia din Rediu sunt discriminați , sa meargă la lucru nu le place..

    • Boss, aici nu mai e vorba de rromi, de suflat in coarne, de mofturi! E vorba despre niste conditii elementare de trai! Strada se afla totusi de suburbia municipiului resedinta de judet!

      • Mă lași dracu , la casele sociale le-a făcut toate mofturile , ei au vândut și sobele mergi sa vezi cum arata parcul facut anul trecut , tot la casele sociale ,știai că pe străzile alea s-a tras apa anul asta (evident fara că rromii ) sa dea un ban pentru avize și e.t.c, Rromi nu fac nimic nici măcar curățenie în fața porții dar vor trăi că în afară

  3. Păi numai la Rediu găsești astfel de drumuri în urbea lu nea Vasile, vedeți toate străzile din oraș și veți vedea cam cum se ocupă nea Vasile de acest oraș. Pe el îl interesează doar spațiul verde, că și așa îi consideră pe alegătorii săi niște bovine. Rușine nea Vasile, numai minciuni îndrugi populimii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.