spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Scandal de pominã la Puiesti: trei frati arestati preventiv dupã ce au bãgat un bãrbat în spital!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ALTE BELELE …Trei bãrbati, fratii Sãvãdan Cãtãlin, Marius si Nicolae, din comuna Puiesti, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, au fost retinuti de Politistii Sectiei 8 Politie Ruralã Iana. Prezentati la instantã, acestia au primit mãsura arestãrii preventive pentru 30 de zile. Cei trei frati Sãvãdan, au bãtut cu simt de rãspundere un bãrbat de 46 de ani, care are nevoie de peste 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Politistii Sectiei 8 Politie Ruralã Iana au probat activitatea infractionalã a trei bãrbati, fratii Sãvãdan Cãtãlin, Marius si Nicolae, cu vârste cuprinse între 36 si 40 de ani, din localitatea Lãlesti, comuna Puiesti, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în data de 14 februarie a.c., ora 19:30, cei trei bãrbati, în vârstã de 36, 37 si 40 de ani, toti din localitatea Lãlesti, comuna Puiesti, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public din localitate, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea si linistea publicã si ar fi agresat persoana vãtãmatã, un bãrbat în vârstã de 46 de ani, din localitatea Lãlesti, lovindu-l pumnii si picioarele. Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vãtãmãri corporale ce au necesitat 40 – 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În data de 15 februarie 2022, ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii au luat fatã de cei trei bãrbati mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, iar pe 16 februarie, acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei mãsuri preventive.”, a precizat agentul de politie Mihaela Manoilã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Judecãtorul a admis propunerea procurorului de caz: arest preventiv!

Sentinta datã de judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad a fost: „Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în dosarul numãrul 592/P/2022, privind pe inculpatii: Sãvãdan Marius, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunii de lovire sau alte violente; Sãvãdan Nicolae, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunii de lovire sau alte violente si Sãvãdan Cãtãlin, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractunii de lovire sau alte violente. Dispune arestarea preventivã a inculpatilor Sãvãdan Marius, Sãvãdan Nicolae si Sãvãdan Cãtãlin pentru o perioadã de 30 zile, începând cu data de 16.02.2022 pânã la data de 17.03.2022, inclusiv”, este sentinta datã celor trei „belele” din Lãlesti, comuna Puiesti.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.