23.1 C
Vaslui
06-iul.-2022

Scandal de proporţii provocat de un tânăr într-un bar din Bacău. Un client a fost bătut minute în şir

Un bărbat de 65 de ani din Bacău a fost bătut crunt de un tânăr de 29 de ani pe terasa unui bar. Victima a fost lovită minute în şir cu pumnii şi picioarele, iar ulterior şi cu o sticlă. Un alt bărbat a fost şi el lovit în altercaţie.

Un scandal de proporţii a avut loc pe 12 iunie, pe strada Mircea Eliade din Bacău, atunci când un tânăr de 29 de ani a intrat într-un bar din oraş înarmat cu un obiect ascuţit şi i-a ameninţat pe oamenii care se aflau la terasă.

Un bărbat de 65 de ani a reacţionat la gestul bărbatului şi a încercat să îl lovească cu un scaun, iar acesta din urmă l-a luat la bătaie. L-a lovit cu pumnii în faţă, iar când victima a căzut la pământ, bătăuşul a început să îl lovească cu picioarele, apoi a aruncat cu o sticlă în el.

În momentul în care un alt bărbat a încearcat să intervină, a fost împins de atacator, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut la pământ. După câteva minute, agresorul s-a întors la bar şi l-a mai lovit de câteva ori cu pumnii pe bărbatul de 65 de ani.

Individul violent a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lovire şi alte violenţe, distrugere şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Citeste mai mult: adev.ro/rdl9xa

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here