Scandal după finala Survivor România: ”Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure

Elena Ionescu a fost cea care a intrat în posesia trofeului și a premiului în valoare de 250.000 de lei, lucru nedorit de mulţi dintre admiratorii competiției.

Deși pentru majoritatea, ea e supraviețuitorul, primind și felicitări, pe de altă parte, rezultatul a fost o ”dezamăgire totală” pentru susținătorii celorlalți concurenți ori pentru cei care nu i-au apreciat comportamentul Elenei, căci solista împărțise publicul în două din urmă cu multe ediții.

“Rușine kanal D! Felicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!/ Dezamăgire totală ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa. Rușine Kanal D.

Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! Emanuel era adevăratul câștigător…”, sunt câteva dintre sutele de comentarii negative.

Cântăreața a făcut primele declarații după câștigarea celei mai dure competiții în emisiunea FanArena de la Kanal D: „Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor. …https://www.romaniatv.net/scandal-dupa-finala-survivor-romania-elena-ionescu-nu-merita-sa-castige-cine-face-acuzatiile-dure_523913.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ