Scandal fară precedent! O angajată de la Lidl s-a întors împotriva șefilor după ce a fost obligată să participe la o competiție sportivă! A ajuns la spital și a cheltuit o avere!

Un mare lanț de supermarketuri din România a fost dat în judecată la Iași. O angajată, Irina Andone, le cere magistraților să oblige SC Lidl Discount SRL România să îi plătească daune materiale de 17.500 de lei și daune morale de 10.000 de euro. Ieșeanca afirmă că s-a accidentat în timpul unui meci de volei organizat de către angajator

Scandal fară precedent! O angajată de la Lidl s-a întors împotriva șefilor după ce a fost obligată să participe la o competiție sportivă! Astfel, Irina Andone le cere magistraților să oblige SC Lidl Discount SRL România să îi plătească daune materiale de 17.500 de lei și daune morale de 10.000 de euro. Ieșeanca afirmă că s-a accidentat în timpul unui meci de volei organizat de către angajator.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al litigiului de muncă. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Irina Andone cere despăgubiri de la Lidl

Irina Andone a dat recent în judecată SC Lidl Discount SRL. Reclamanta le solicită magistraților din cadrul Tribunalului Iași să oblige lanțul de supermarketuri la plata unor despăgubiri. Aceasta a susținut în cererea de chemare în judecată faptul că este angajată a Lidl cu contract pe o perioadă nedeterminată din 2 februarie 2012.
Ieșeanca a mai afirmat că lucrează pe postul de casier în cadrul Magazinului 2, din zona Galata. Aceasta a mai afirmat că, în luna august 2019, reprezentanții conducerii Lidl le-au dispus mai multor angajați să participe la o competiție sportivă organizată de lanțul de magazine în București. Competiția a avut loc în perioada 31 august – 1 septembrie 2019. … https://www.bzi.ro/scandal-fara-precedent-o-angajata-de-la-lidl-s-a-intors-impotriva-sefilor-dupa-ce-a-fost-obligata-sa-participe-la-o-competitie-sportiva-a-ajuns-la-spital-si-a-cheltuit-o-avere-exclusiv-4078453?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ