-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Scandal în Băcești: un bărbat a fost snopit în bătaie iar agresorii au ajuns la închisoare

- Advertisement -
AGRESIUNE… Un bărbat de 41 de ani, din Băcești, care a intervenit într-un conflict a luat o bătaie cruntă de la patru agresori.

BĂTAIE… Scandal într-o comună vasluiană. Un tânăr din comuna Băcești a fost amenințat și bătut chiar în Săptămâna Patimilor. În sprijinul tânărului au intervenit mai multe persoane, care au încercat să aplaneze conflictul și să-l determine pe agresor să părăsească zona. Conflictul a degenerat, apoi, într-o bătaie în toată regula pentru că autorul agresiunii s-a întors ulterior însoțit de alți trei bărbați (membri de familie) și, împreună, au cerut socoteală unui bărbat de 41 de ani, din Băcești, care a intervenit în conflictul inițial. Aceștia au pătruns fără drept în curtea acestuia și l-au lovit.

Întregul conflict s-a petrecut în după-amiaza zilei de 21 aprilie. „Ca urmare a agresiunilor, victimele ar fi suferit vătămări corporale ce vor necesita între 17-18 și una-două zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În data de 22 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei patru bărbați cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. În data de 23 aprilie 2022, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și amenințare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. au mai fost scandaluri /batai,,, la Bacesti … siiiiii cica ia impacat bulibasa tiganilor . Care o fi acela? Oare politia ce parte de a primit ca la tigani impacarea e pe bani . hnde a ajuns,, Romania draga ,, LA PATRIA ROMILOR

  2. si cind te gindesti ce comandati /impaciuoitori se cred liderii rromilor … ,, in frunte cu consilierul lor judetean …. … Vai…
    prost e cine crede….. astia i si fac de cap in baza puterilor pulitice pe care le detin ..
    I si fac de cap… pina .. se va deschide iar bukul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.