spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Scandal în Piața Vidin: “Doamna Mioara” dictează, iar piețarii se revoltă!

- Advertisement -
CERERI… Piețarii cer ca și doleanțele lor să fie ascultate așa cum sunt ascultate cele ale “doamnei Mioara”.

SCANDAL… Sătui de aroganța celor din conducerea Pieței Vidin, mai mulți piețari au pornit un adevărat război. Oamenii acuză faptul că ordinea în piață este făcută de «doamna Mioara” a căror cereri sunt executate fără comentarii, în timp ce doleanțele celorlalți piețari sunt trecute, de cele mai multe ori, cu vederea. Astfel, oamenii au cerut ca aerul condiționat din interiorul pieței să funcționeze pentru că au mărfuri perisabile și înregistrează pierderi mari din cauza căldurii. De asemenea, discuții au fost legate și de dreptul de a folosi, pe baza unui abonament, parcarea pieței sau ordinea la aprovizionare.

Tot mai mulți piețari își declară nemulțumirea față de modul în care este gestionată Piața Vidin. Oamenii acuză faptul că doleanțele lor nu sunt băgate în seamă de cei care ar trebui. În schimb, cererile și dorințele unei anumite doamne «Mioara» devin literă de lege pentru conducerea pieței. «Scandal și panaramă este inclusiv cu parcarea. Am discutat du directorul pieței și i-am solicitat o cartelă de acces ca dimineața, după ce facem aprovizionarea, duba de marfă să fie lăsată în parcare, contracost, bineînțeles. Și asta în condițiile în care plătesc aici 1.700 de lei pe lună. M-a refuzat și mi-a spus că nu se poate. Dar nici nu mă miră lucrul acesta. Nici măcar angajatului lui nu-i schimbă cartela, chiar dacă aceasta a expirat și vrea să achite contravaloarea. În schimb, i-am cerut să ne lase în pace și să nu mai trimită pe cei de la Poliția Locală pe capul nostru. Mai mult, a fost doamna Mioara la el și i-a cerut să oprească aerul condiționat din piață pentru că o trage curentul. L-a oprit, fără să ne întrebe și pe noi, ceilalți. Pentru că o singură persoană i-a cerut lucrul acesta, a oprit instalația de aer condiționat fără să țină cont că nouă, celorlalți, ni se strică marfa pe tarabă. Sunt nevoit să arunc câte 3-4 lăzi de nectarine și este 9 lei/kg. Alți piețari au acum, la vânzare, struguri și li se usucă ciorchinii pe tarabă și se înnegresc din cauza diferențelor de temperatură și a căldurii. Pentru că șeful pieței ba deschide, ba închide instalația de aer condiționat. Suntem mai mult de 15 piețari cu asemenea probleme și ne este ciudă mai ales că, de fiecare dată când noi spunem câte ceva, nu se întâmplă nimic. În schimb, când spunea doamna Mioara ceva, imediat se conformează. Pe noi ne alungă cu dubele de marfă din parcarea pieței. În schimb, doamna are două mașini aici, în spate, în zona de aprovizionare și una în față. Pe ea nu o mai alungă nimeni și nu-i cere să-și mute mașinile”, spun piețarii din Piața Vidin.

Șeful Pieței refuză eliberarea de cartele pentru parcare

Mai mult, oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că șeful Pieței Vidin refuză să elibereze cartele pentru piețari pentru ca aceștia să aibă unde să-și parcheze mașinile de marfă și să elibereze astfel zona de aprovizionare. “Noi, cei care avem tarabe în piață, plătim altfel de tarife pentru parcare. De fapt, este vorba de un abonament lunar și de o cartelă de acces. Mie mi-a expirat abonamentul și a refuzat să o reînoiască. În schimb, vin cei de la Locală să ne scoată afară, dar nu avem unde trage mașinile. Sus este indicator care interzice parcarea, de la intrare și până la ieșire. Refuză să ne dea cartele, chiar dacă noi plătim la piața aceasta. Ba chiar mi-a spus într-o zi că nu reușește să achite facturile cu banii pe care-i adună de la noi. Dar asta nu este vina noastră. Noi plătim rezervare de tarabă, taxă zilnică și pe astea nu uită să vină să le încaseze. Am fost și la directorul pieței în birou să-l rog să-mi dea o cartelă de acces, să nu mă mai cert cu Locala, dar degeaba. Veniți dimineața aici, în zona de aprovizionare să vedeți ce scandal este aici”, susțin piețarii din Piața Vidin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  • N-ai cu cine. De fiecare data cand fac piata, mi se intampla sa asist la o asa-zisa negociere. Toti se plang ca produsele din piata sunt scumpe si cer vanzatorilor sa mai lase la pret. Dar la Kaufland, la Lidl, la Carreforu, etc., va lasa casiera la pret? Ma intreb de ce nu se duc acolo sa negocieze. Toti zic de bon fiscal, dar in secunda doi dupa ce l-au primit l-au si aruncat.

 1. Case de marcat obligatoriu!Nu sunt „pietari” ci bisnitari care fraudează statul roman cu acordul și complicitatea instituțiilor „abilitate”, în special mormolocii analfabeți de la politia, de 2 lei,locala!Case de marcat fiscalizate și controale la sânge!E raiul evaziunii în buricul targului

 2. Uai nea Sandu, ai scris de 10 ori seful pietei, seful pietei, da’ pune si tu acolo un nume: Pulescu, Extraterestru samd…nu mai zic de alte alea

 3. faceti le magazine… cu facturi de evidenta a cumpararii marfii cu bonuri la cumparatori,,,,, punetii pe calculator … sa vedem atunci ce fac….. sau imbogatit din hotii .

 4. oare???? dar sa faca magazine si sa puna un control strict ce intra si ce iese ,,, va mai convine ? cred ca asta e regula cea mai plauzibila.
  cei din piete .. e fara de lege…
  au factura cu cit au cumparat marfa,,,,, dau bonuri la cumparatori? cit adaos pun….. nimic nimic ,,,,,,
  au cite un contabil,,, care cica face abilantul .. lunar,, dictat de ei si gata………… si mai toti sau imbogatit din…… hotii de piata.

 5. Cristinel, directorul de la piețe este un mare zgârcit, face economie și la hârtie igienica. Asta cu oprirea aerului condiționat de la el vine, că să iasă bine în fața primarului. Uăi zgarcitule, dă aer rece la oameni uăi, ca nu dai de la tine.

  • Face si el economie la curent cum fac toate capitalele europene!!! E aproape de economie totala. La occidentali e sa nu fie aerul conditionat setat pe temperaturi mai mici de 25 de grade, la noi e sa nu fie aer conditionat deloc. Ce conteaza ca se strica marfa oamenilor? Economie sa fie!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.