spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Scandal în trafic la Galați: un bărbat a atacat o ambulanță, a fugărit o femeie și a urcat pe o mașină

- Advertisement -

Un bărbat din Galați a provocat un scandal pe o stradă din orașul Galați. El s-a certat cu o femeie aflată la volan, a urcat pe o mașină și a atacat echipajul unei ambulanțe. Jandarmii l-au imobilizat.

Potrivit Jandarmeriei Galați, scandalul a pornit din cauza unor neînțelegeri în trafic. Un gălățean în vârstă de 31 ani s-a manifestat agresiv față de o o femeie aflată la volan. El s-a urcat pe o mașină și a fugărit-o pe femeie într-un sens giratoriu. La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmi.

În urma unui apel făcut la dispeceratul unității, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a fost direcționat în strada Brăilei, la ieșire din municipiu, către Tecuci, întrucât o persoană a sesizat că un bărbat este violent față de o participantă la trafic.

„În  momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate”, au relatat jandarmii gălățeni…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/scandal-in-trafic-la-galati-un-barbat-a-atacat-o-2227744.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.