spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Scandal într-o școală din Suceava: Bătaie între directoarea școlii și profesoara de istorie. „M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard”

- Advertisement -

Directoarea unei școli din Suceava și o profesoară s-au bătut joi, în Școala Gimnazială Zamostea. A fost chemată o ambulanță și Poliția, după escaladarea conflictului.

O profesoară de istorie și directoarea unei școli din Suceava s-au bătut în timpul orelor, pe fondul unor tensiuni mai vechi, joi dimineața, conform Știrile Pro Tv, care citează Monitorul de Suceava.

Profesoara a povestit că este hărțuită de un an de directoarea școlii. Joi, s-a ajuns chiar la agresiune fizică și a fost nevoie de intervenția Poliției. La fața locului a ajuns și o ambulanță.

Profesoara de istorie a relatat că a fost agresată fizic de către directoare și că a avut nevoie de asistență medicală imediată. Ea a adăugat că incidentul a fost precedat de o serie de amenințări și hărțuiri, fotografii făcute în locuri publice și private, inclusiv în cimitir.

Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a afirmat profesoara. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/scandal-intr-o-scoala-din-suceava-bataie-intre-2368492.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.