spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Scandal între doamnele muzicii românești! Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu își aruncă vorbe dure

- Advertisement -

De un an de zile mocnește scandalul între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu! Cele două cântărețe, doamne ale muzicii populare românești, nu contenesc să-și arunce vorbe grele prin emisiuni televizate, căci față în față nu prea s-au mai întâlnit!

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt, de un an, la cuțite. Solista cu părul lung de un metru a pus din nou paie pe foc, zilele trecute, când a mai aruncat nescaiva vorbe ocară la adresa colegei de breaslă, în spațiul public.

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu s-a declanșat anul trecut, în forță, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Invitată la Rubrica sosurile iuți, Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merişoreanu că este: mincinoasă, răutăcioasă şi invidioasă.

Din păcate, așa este: mincinoasă, răutăcioasă si invidioasă. Dacă așa i-a fost dat să trăiască pe acest pământ, probabil nu vrea să fie așa, dar nu poate să se abținăÎmi pare rău pentru ea, nu sunt supărată, dar sunt convinsă că nu poate să fie fericită. Să minți, să creezi o poveste și s-o crezi și tu, înseamnă că ești tare”, a spus Maria Dragomiroiu, la testul cu sosuri picante, din cadrul emisiunii „La Maruță”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/elena-merisoreanu-maria-dragmoiroiu-scandal-2204102.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.