Scandal izbucnit de la două tinere care făceau videochat, în care a intervenit un membru al clanului Corduneanu! Lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Au fost ridicați de „mascați” și duși la audieri!

Un membru al clanului Corduneanu și un apropiat de-al său vor fi nevoiți să dea explicații, după ce au fost acuzați de șantaj. Întreg scandalul a izbucnit după ce victima a mers la Poliție. Bogdan Corduneanu și Cosmin Ionuț Mihăianu au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași
O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Doi indivizi au fost ridicați de „mascați” și duși la audieri! Scandalul a izbucnit de la o acuzație de șantaj! Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe Bogdan Corduneanu și Cosmin Ionuț Mihăianu. Cei doi sunt acuzați de șantaj. În cadrul dosarului, Petru L. este parte vătămată.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în acest scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
Bogdan Corduneanu și Cosmin Ionuț Mihăianu, acuzați de șantaj
La finele lunii decembrie 2020, oamenii legii au fost alertați cu privire la o infracțiune de șantaj. Polițiștii au demarat cercetările, ajungând la Bogdan Corduneanu și Cosmin Ionuț Mihăianu. Cei doi au fost ridicați de „mascați” și duși la audieri.
„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbați de 37, respectiv 21 de ani, ar fi amenințat cu acte de violență și ar fi intimidat un tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală. Pe data de 22 decembrie 2020, polițiștii l-au prins în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore”, au menționat la acea dată reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. …https://www.bzi.ro/scandal-izbucnit-de-la-doua-tinere-care-faceau-videochat-in-care-a-intervenit-un-membru-al-clanului-corduneanu-lovitura-pentru-lumea-interlopa-din-iasi-au-fost-ridicati-de-mascati-si-dusi-la-au-4108585?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ