spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Scandal la Asociația de Proprietari nr.13 după dispariția administratorului, cu tot cu încasări!

- Advertisement -
ACUZAȚII… Locatarii din Asociația de Proprietari nr. 13 Vaslui acuză administratorul că ar fi fugit cu încasările tocmai în Italia.

DISPĂRUT… De mai bine de două luni, administratorul Asociației de Proprietari nr. 13 din municipiul Vaslui este de negăsit. Dispariția sa a iscat un adevărat scandal între vasluienii din asociație, mai ales că ar fi plecat și cu banii încasați de la locatari. Aceștia susțin că au rămas fără lumină pe casa scării, chiar dacă au plătit și în avans sumele datorate, iar femeia de serviciu a renunțat la curățenia din scări pentru că nu este plătită. Asociația de Proprietari nr. 13 administrează blocurile din vecinătatea Casei Județene de Sănătate. Cazul a ajuns și la urechile responsabililor din Primăria municipiului Vaslui dar, deocamdată, aceștia ridică din umeri.

De mai bine de două luni, Gheorghe Ghețeu, administratorul Asociației de Proprietari nr. 13 din municipiul Vaslui este de negăsit. Dispariția acestuia s-a transformat într-un adevărat război între locatari și președintele Asociației, Constantin Lungu, mai ales că oamenii spun că Ghețeu a plecat în Italia. Numai că acesta nu ar fi plecat cu mâna goală, ci cu tot cu banii vasluienilor înscriși în această asociație. Între timp, pe scările de bloc se oprește curenul electric din cauza neplății facturilor, iar femeia de serviciu lipsește cu desăvârșire. “Absența femneii de serviciu este de înțeles. Atât timp cât nu este plătită, nu văd de ce ar mai presta muncă. În schimb, administratorul ne-a dus cu vorba și a plecat cu tot cu banii oamenilor. Sunt destui care au plătit în avans pentru că sunt plecați în străinătate, la muncă, și vin o dată sau de două ori pe an acasă. Am încercat să discutăm problema și cu președintele Constantin Lungu, dar acesta ne-a spus că nu este treaba lui ce se întâmplă și că să-l căutăm pe administrator sau să mergem să ne plângem la Primărie. Am fost și acolo, dar responsabilii ridică din umeri», spun oamenii din Asociația nr. 13 Vaslui. De partea cealaltă, reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui spun că nu le-a fost adusă la cunoștință, pe cale oficială, existența unor probleme la Asociația de Proprietari nr.13. “La momentul de față nu avem nimic anunțat, pe cale oficială, că ar exista probleme la Asociația nr. 13 din municipiul Vaslui. Dacă oamenii înscriși în această asociație reclamă eventuale nereguli, o pot face pe adresa de e-mail a Primăriei municipiului Vaslui sau la sediu”, spun reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui.

Rămași fără administrator, oamenii se întreabă acum ce au de făcut

După dispariția administratorului, plecat, din câte se pare, în Italia, vasluienii înscriși în Asociația de Proprietari nr.13 se întreabă acum ce ar trebui să facă ca lucrurile să reintre în normal. «Că ar fi fugit, cu tot cu bani, în Italia, nimeni nu știe cu certitudine. Sunt doar discuții între vecini, mai ales că administratorul ar mai fi fost acolo, sau așa a susținut, pentru tratament. Acum a dispărut de tot, dar ne întrebăm dacă nu cumva președintele ar trebui să vină cu soluții și să vedem ce este de făcut pentru ca lucrurile să reintre în normal. Avem nevoie de curățenie pe scara blocului. Partea cu banii care nu ar mai fi, asta e treaba Poliției și a judecătorilor. Așteptăm președintele Asociației să ia atitudine”, mai spun oamenii din Asociație.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Un nesimțit!!sa și facă asociație in sufrageria lor nu noi locatarii sa le plătim curentul și iarna încălzirea pe deasupra a mai montat și camere de luat vederi fără nici un acord al locatarilor pe banii noștri bineînțeles !!!si sunt muuulte de spus nereguli bineînțeles!!!!si cu baniii încasări lunare fără factura !!!!

 2. Asa le trebuie celor care nu s-au desprins nici dupa 33 de ani de comunism , chiar daca multi nu au stiut nici cei acel comunism, acum vor asociatie si cite 4-5 persoane la conducere carora sa le de-a cite 11 lei lunar de persoana iar ei pur si simplu (cei din conducerea asociatiei)au in subordine 3 femei de serviciu . Cine ea intrebat pe acesti indivizi care sunt obigatiile si daca le-au dus la indeplinire ?
  Dar ne place ceva ce nu stim ce este de fapt.

 3. Asta-i un exemplu clasic că Asociațiile de locatari trebuie să dispară, așa cum dispare administratorul cu tot cu banii locatarilor.
  Facturile pt curent trebuie încasate de la locatariii blocului pe luna respectivă și atât.
  Un aparat administrativ supraincărcat care iau bani de pomană.
  Cu Președinte de Asociație care freacă menta alături și de vreo 2 consilieri.
  Și fraierii care plătesc!

 4. Ce fel de președinte au ales acești membri ai asociației?După cum răspunde este un papă lapte.El este obligat periodic să urmărească activityatea admnistratorului periodic și a bunului mers al asociației.Mai are ștampila?Dacă nu…este un papagal.

  • Pe timpul comunistilor romanul era suparat caci era fortat sa faca ce zice partidul , acum este liber si-si doreste sa fie condus ,vrea sa traiasca in turma , ex. in asociatie , le place sa fie condusi, nu vrem sa intelegem caci a fi liber este sa te organizezi singur , sa nu depinzi de altul, la CAP nu-I placea pepresedinte , acum vrea presedinte si administrator la bloc.Faceti adresa la Primarie si cereti falimentul.

  • Presedintele e mână-n mână cu administratorul!
   Ce activitate să urmărească? Pierde și el vremea pe acolo.
   Are dreptate Boby Ati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.