spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Scandal la Bâlci în Bârlad! Și nu erau vasluieni, ci sibieni!

- Advertisement -
BĂTAIE… Membrii unei familii s-au luat la ceartă și bătaie, cu amenințări vorbe grele, în Bâlci, la Bârlad!

CA LA BÂLCI… În ziua de 24 august a.c., în jurul orelor 09.30, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Bârlad executau activități de verificare a agenților economici, care au primit amplasamente pentru a desfășura acte de comerț în zona amenajată pentru desfășurarea bâlciului tradițional. La un moment dat s-au auzit strigăte și larmă, ce s-a presupus că provin de la un scandal. Cetățenii aflați în apropiere au confirmat existența unui incident de natură a tulbura ordinea publică și au solicitat intervenția polițiștilor locali.

La fața locului s-a constatat că între membrii unei familii, doi bărbați și o femeie, s-a iscat un conflict spontan, urmat de adresarea unor amenințări cu acte de violență, loviri și exprimarea de cuvinte jignitoare, care au indignat cetățenii aflați în apropiere. Participanții la actele de tulburare a climatului de liniște civică au fost identificați și, spre marea mirare a celor din Bâlci, s-a stabilit că scandalagii provin dintr-o localitate din județul Sibiu. În contextul conflictului, cei în cauză au spart mai multe farfurii oferite spre vânzare, producând panică în rândul trecătorilor și altor comercianți.

“Au fost conduși la sediul poliției locale, ocazie cu care au fost aplicate tuturor sancțiuni contravenționale în cuantum total de 6.300 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991r, privind liniștea și ordinea publică. Au fost îndrumați să se adreseze cu plângere către organele de cercetare penală, celor care au susținut că au fost victime ale infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe. Reamintim că în domeniul ordinii și liniștii publice, poliția locală constată contravenții și aplică sancțiuni pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială stabilite prin legi sau acte administrative ale autorităților administrației publice centrale și locale, pentru faptele constatate în raza teritorială de competență. De asemenea solicităm cetățenilor care se vor deplasa în perimetrul bâlciului, cât și pe străzile din apropiere, să evite conflicte, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase copiii nesupravegheați și să nu circule cu autoturismele în zonele aglomerate”, a menționat conducerea Poliției Locale Bârlad pe pagina de socializare a instituției.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.