spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Scandal la birtul din satul Draxeni: trei tineri au lovit un consătean cu pumnii și picioarele

- Advertisement -
BĂTĂUȘI… Deranjați că un consătean le-a atras atenția să aibă grijă la comportament, aceștia au început să se certe cu el, iar apoi l-au luat la bătaie, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului.

BĂTAIE… Trei tineri din Draxeni, comuna Rebricea, au provocat un scandal de zile mari la birtul din sat. Deranjați că un consătean le-a atras atenția să aibă grijă la comportament, aceștia au început să se certe cu el, iar apoi l-au luat la bătaie, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului. Victima are 40 ani, iar agresorii, între 17 și 22 ani. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar împotriva lor a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Agresorii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 18 iunie 2023, ora 20.20, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, tinerii cercetați ar fi agresat persoana vătămată, lovind-o cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului. Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 16-17 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.La data de 20 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi (n.r. – ieri), aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva acestora fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.