9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Scandal la Judecătoria Vaslui: un bărbat recalcitrant a fost încătușat de șapte jandarmi!

- Advertisement -
PEDEAPSĂ… Chiar dacă nu are permis de conducere, unui vasluian i-a fost interzis dreptul de a mai conduce, timp de doi ani, ca pedeapsă complementară, după ce a fost condamnat pentru conducere fără permis.

GRAV… Incidentul a avut loc joi, în jurul prânzului, pe holurile Judecătoriei Vaslui. Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a arătat nemulțumit după ce nu a reușit să afle date dintr-un dosar de divorț, date cu caracter confidențial de altfel. Mai exact, scandalagiul voia să ceară socoteală avocatului viitoarei lui soții de ce nu se pronunțase încă divorțul, pentru că nu mai avea răbdare și dorea să se căsătorească cu ea. Supărat, vasluianul a început să facă scandal. Jandarmii i-au cerut să se potolească și au încercat să-l legitimeze. Cum acesta a refuzat, a fost condus afară, încătușat și apoi dus la sediul Poliției pentru identificare. La final, scandalgiul s-a ales și cu o amendă de 1.000 de lei.

A fost nevoie de șapte jandarmi să-l liniștească pe scandalagiu. Acesta a fost pus la pământ, încătușat și apoi dus pentru identificare și apoi sancționat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Martorii au povestit că, încă de la intrarea în holul Judecătoriei, bărbatul părea pus pe scandal. A intrat într-un birou și a cerut detalii despre un dosar de divorț în care este implicată o femeie, viitoarea lui soție. Scandalagiul era nemulțumit pentru că încă nu se pronunțase divorțul și voia, cu orice preț, să se căsătorească cu femeia respectivă. «A început să facă scandal și jandarmii i-au cerut să se potolească. Apoi au încercat să-l legitimeze, dar bărbatul a spus că nu are buletin la el și a început să-i înjure. Cum nu se potolea, jandamrii l-au scos afară, l-au pus la pământ, cu greu, ce-i drept, apoi l-au încătușat. » «În jurul orei 12.30 subofițerul de serviciu din cadrul postului de control acces de la Judecătoria Vaslui, a observat în zona destinată publicului un bărbat care își manifesta verbal pe un ton ridicat, anumite nemulțumiri privind durata unei ședințe de judecată, moment în care militarul jandarm i-a atras atenția cu privire la modul de comportare și asupra faptului ca activitatea sa poate tulbura buna desfășurare a activității în incinta instituției. În continuare acesta a ignorat indicațiile jandarmilor drept pentru care s-a încercat stabilirea identității, persoana refuzând să coopereze și să ofere datele necesare. Persoanei în cauză i s-a adus la cunoștință faptul ca urmează sa i se efectueze un control corporal sumar în vederea stabilirii identității, în urma efectuării acestuia jandarmii au depistat asupra sa cartea de identitate, moment în care bărbatul a devenit violent încercând să-și recupereze actul de identitate prin forță. Jandarmii au procedat la încătușarea persoanei și au solicitat sprijin unui echipaj mobil de intervenție care a procedat la conducerea acesteia la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale ce se impun. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei conform Legii 61/1991 », au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Vaslui. De asemenea, se pare că bărbatul era un cunoscut al judecătorilor vasluieni și acesta fusese condamnat la închisoare cu suspendare, într-un dosar penal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Se coboara toți mârlanii de prin copaci, vin la oraș și se manifesta! Cum știu ei mai bine! Ca în pădurile de unde provin! Sălbatici!

  2. Daca procesul este public, ORICE cetatean are dreptul sa cunoasca datele din dosar, chiar daca nu este parte interesata. Gabori cu comportament abuziv, care cred ca legea e asa cum le tuna lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.