3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Scandal la Penitenciarul Baia Mare. O angajată susţine că a fost agresată de şef

- Advertisement -

O angajată a Penitenciarului Baia Mare susţine că a fost agresată fizic de către şeful instituţiei şi că are certificat medico-legal în acest sens. Ea a publicat în presă o înregistrare audio în care este forţată să renunţe şi să „uite” acest conflict. După publicarea înregistrării audio, şeful penitenciarului a trasmis un punct de vedere oficial.

Penitenciarul Baia Mare este în centrul unui scandal deoarece în presă a fost publicată o înregistrare audio în care o angajată este ameninţată şi intimidată.

Femeia reclamă că a fost agresată fizic de către şeful ei, mai precis acesta a prins-o de gât şi a trântit-o de uşă. Ea chiar are un certificat medico-legal care confirmă urmele agresiunii, după ce medicul instituţiei a întocmit un raport în care a recomandat o expertiză medico-legală.

„Însă, ce nu se poate descrie în rapoarte sau expertize şi nici nu lasă urme vizibile pe piele este frica. Tocmai frica a împiedicat-o pe angajată să declare că cel care a agresat-o este chiar şeful ei, directorul Horia Chiş”, se arată în articolul publicat. De asemenea, se mai arată că femeia a fost abuzată şi hărţuită mai mult timp, iar acest atac a fost doar punctul culminant al conflictului celor doi.

Citeste mai mult: adev.ro/repaji

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.