spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Scandal la spitalul Huși! Jandarmii au amendat un bărbat beat criță, care și-a vărsat năduful pe cadrele medicale

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PROBLEME… Aseară, aproape de miezul nopții, jandarmii hușeni au fost solicitați să intervină la spitalul municipal „Dimitrie Castroian” Huși, unde se iscase un scandal în toată regula.

Mai exact, un bărbat de 47 de ani s-a apucat să înjure și să amenințe personalul medical aflat de gardă la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU). Și poate că nemulțumirile sale, oricare ar fi fost ele, ar fi avut vreo noimă, dacă omul nu ar fi fost într-o stare avansată de ebrietate, de nici măcar jandarmii veniți în grabă la fața locului, nu au reușit să se înțeleagă prea bine cu el. Pentru scandalul creat în spital, bărbatul domiciliat în Huși a primit o amendă de 2000 lei.

„În data de 22.05.2023, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sa intervină la secția Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși, deoarece o persoană provoca scandal. La fața locului jandarmii au identificat un bărbat de 47 de ani din municipiul Huși, care provoca scandal și adresa injurii personalului medical. Scandalul a fost aplanat, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 2000 de lei”, a precizat Cpt. Alexandru Vatavu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. E alt corc acum cu doctorita care se juca in loc sa consulte..isi permitea cu 3 ambulante sa joace soliter sau ce juca acolo. Eu zic ca o sa apara ciupilan sa zica la pro tv ca tataru i-a instalat doctoritei jocul ca sa se inchida spitalul asa ca rafuiala politica apoi popa se va pisa pe toti pentru ca vrea si poate!!

  2. Săracul,se lua și el de cel mai slab o asistenta și femeie ,probabil asistenta respectiva ar fi trebuit sa desfacă și picioarele ca asa era și mai mulțumit.

  3. probabil ca acolo este asa starea de spirit !! Uite de exemplu Domnul Director, in zorii zilei , mai facea controale cu aceeasi stare de spirit bahica precum pacientul amendat .. facea scandal, umilea personalul pe care il hartuia, le spunea ca nu si-au facut treaba si ca le demonstreaza dansul ca nu si-au facut-o, desi oamenii erau acolo si se lega de comunitatea huseana!! Inducea ideea ca din mila lui ( ca e stapan ) o asistenta va fi transformata in infirmiera doar asa ca sa isi creasca copilul..poate si in astfel de controale personalul ar trebui sa sune la 112 ca sa justifice Domnul agitatia.. esti in calitate de Director?? Foarte rau de ce in starea aceea?? Esti in calitate de simplu om ?? Foarte rau la psihiatrie cu tine ca te legi nejustificat de personal!! Prea multe se acopera in spitalul acela!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.