Scandal, mascaţi şi o reţinere, la Stăniţa

Poliţiştii nemţeni au fost chemaţi să aplaneze un conflict de către un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, care a reclamat că un localnic din Stăniţa i-a distrus parbrizul maşinii.

Cercetările au stabilit că, în seara de 4 iunie, vrîncenul i-ar fi oferit nemţeanului mai multe alimente în schimbul sumei de 200 de lei. Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict mai vechi, cel din urmă a refuzat să achite, exercitînd acte de violenţă asupra vînzătorului, după care a distrus un cîntar şi parbrizul autovehiculului.

„Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat două percheziţii, la Stăniţa. Cu ocazia descinderilor, la domiciliul bărbatului de 46 de ani şi la sediul unei societăţi comerciale, poliţişti au identificat şi recuperat, în totalitate, prejudiciul cauzat, fiind înapoiat persoanei vătămate“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Individul violent a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe, înşelăciune şi distrugere. Ulterior, a fost prezentat în faţa unui procuror din cadrul Parchetului Roman şi a beneficiat de clemenţă, fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. ….http://monitorulneamt.ro/neamt-scandal-mascati-si-o-retinere-la-stanita/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ