1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Scandal monstru în Parlament: Adrian Solomon, replici acide cu liderul AUR, George Simion! | VIDEO

- Advertisement -

OFICIAL… Face ce face si deputatul de Vaslui, Adrian Solomon, iese din nou în evidentã. De data aceasta, presedintele Comisiei pentru Muncã si Protectie Socialã din Camera Deputatilor era cât pe ce sã se ia la bãtaie cu George Simion dupã ce i-a stâlcit intentionat numele acestuia. Circul de toatã pomina a avut loc în timpul dezbaterilor legii pentru cresterea salariilor bugetarilor. La finalul discutiilor mai mult decât aprinse, Camera Deputatilor a votat proiectul privind majorãrile salariale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, precum si pentru aparatul de lucru din primãrii. S-au înregistrat 168 voturi „pentru”, 79 „contra” si 4 abtineri.

Parlamentul României a votat, marti, cresterea salariilor primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, precum si pentru aparatul de lucru din cadrul primãriilor. În total, peste 400.000 de bugetari vor beneficia de aceste majorãri salariale, care au fost aprobate nu fãrã probleme. Deputatul PSD, Gabriel Zetea, si liderul AUR, George Simion, au fost la un pas sã se ia la bãtaie. Din peisajul demn de mahala nicidecum de Parlamentul României nu a lipsit nici deputatul de Vaslui, Adrian Solomon, care din calitate de presedintel al Comisie pentru Muncã si Protectie Socialã din Camera Deputatilor s-a contrat puternic cu George Simion. Nu au lipsit tipetele si jignirile, iar la un moment dat liderul AUR a stins lumina în încãpere, fix în momentul când la microfon se afla un alt deputat de Vaslui, liberalul Tudor Polak, membru al aceleiasi Comisii pentru Muncã. La un moment dat, George Simion s-a îndreptat amenintãtor spre deputatul Adrian Solomon, dupã ce acesta i-a stâlcit, în mod ironic, numele, fãcând aluzie la lidera dreptei din Italia, Giorgia Meloni care a câstigat alegerile legislative si a devenit premier.

Iatã dialogul dintre Adrian Solomon si George Simion:

Adrian Solomon: „Domnul Simelone…”

George Simion: „Nu-mi mai pociti numele!”

Adrian Solomon: „Dacã faci ca aia din Italia, numai cã asa esti. Dã-mi hârtia, cã înlocuiesti pe cineva. Acum, pe loc. Pãi dacã zbieri ca aia acolo…A înteles lumea de lunea trecutã cã nu sustii lucrul sãsta…De când rãgeai prima oarã”

George Simion, îndreptându-se spre Solomon: „Rãgeam? Rãgeam?”

Adrian Solomon: „Da, asta faci”.

George Simion: „Mintiti…”

Adrian Solomon: „Domnu’ Georgeta Simeleone…vã rog frumos, faceti liniste, cã n-aveti glasul femeii ãleia”

George Simion: „Cum ati spus?! Nu vã e rusine? Vã mãriti salariile. Ordinarule!”

Adrian Solomon: „Extraordinar!”

Tipetele si jignirile nu au fost suficiente, asa cã la un moment dat, în timp ce cuvântul era dat deptuatului Tudor Polak, liderul AUR le-a stins, la propriu, lumina parlamentarilor.

George Simion: „Faceti economie”

Adrian Solomon: „Tudor, du-te si aprinde becurile. Domnul Simion se crede la grãdinitã aici”

Parlamentarii, exclusi de la mãriri

Dupã circul din comisie a urmat votul de la Camerã, unde s-au înregistrat 168 voturi „pentru”, 79 „contra” si 4 abtineri. Deputatii au eliminat din varianta adoptatã anterior de Senat textul care prevedea cresterea salariilor parlamentarilor si a personalului de specialitate implicat în procesul legislativ din cadrul Secretariatului General al Guvernului, serviciilor Parlamentului, Consiliului Legislativ si Administratiei Prezidentiale.

VEZI VIDEO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Măcar avem parte de circ și un pic de opoziție ,că de când psdnl este la butoane , ăștia își cam bat sula de populime, făcând parcă totul pe de-a-ndoaselea , acum în loc să dea la cei care chiar au nevoie de câțiva leuți în plus, (pensionari cu pensii de 1000 de lei sau mai mici , unii bugetari care chiar au salarii mici , cum ar fi ,femei de serviciu , paznici, etc.), le dau îmbuibaților din primării și consilii județene care freacă menta degeaba, salarii mărite și nesimțite. Rușine hoților parlamentari, în frunte cu sulămon , pulak,, stativă și ceilalți reprezentanți de seamă ai județului. Lepre ordinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.