Scandal monstru în poarta abatorului Vanbet! Doi avertizori de integritate au fost scuipați și înjurați de angajații societății (VIDEO)

SCANDAL…Doi avertizori de integritate din județele Buzău și Prahova au fost scuipați și înjurați de agenții de pază ai firmei Vanbet. Incidentul a avut loc, zilele trecute, în poarta abatorului de la Sălcioara, dup ce avertizorii ar fi fost chemați la discuții chiar de patronul firmei, medicul veterinar Fănel Bogos. Nițu Robert Gabriel și Geană Hary Florin constataseră mai multe abateri de la lege la societatea respectivă, însă nu au mai ajuns în biroul lui Bogos, fiind opriți la poartă de mai mulți agenți de pază. Fără a purta măști de protecție, paznicii au început să-i înjure și să-i scuipe pe cei doi, dând dovadă de un comportament absolut suburban (min 9:00-min 13:00). După 20 de minute de la izbucnirea scandalului, la fața locului a ajuns și un echipaj al poliției, care i-a sancționat tot pe cei doi avertizori de integritate, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. La sosirea echipajului de poliție, toți agenții de pază și-au pus măștile pe față, mai puțin angajații care lucrau în interiorul abatorului și care din când în când mai ieșeau afară pentru a fuma o țigară sau pentru a vorbi la telefon. Aceștia au fost doar avertizați de oamenii legii, deși lucrează în domeniul alimentației publice, unde regulile de protecție sanitară ar trebui respectate cu sfințenie.

“Acolo era o ordine pe care ei trebuiau să o respecte”

Contactat telefonic, patronul societății Vanbet, Fănel Bogos, ne-a declarat că scandalul a izbucnit din cauza unui comerciant din Brăila, care a vrut să cumpere pui băgându-se în fața altor clienți. “Un client de pe la Bărila și-ar fi autorizat mașina de cărat pui. Pe motivul ăsta, el a vrut să intre în fața celorlalți, că nu toți au autorizație de transportat pui. Eu i-am explicat cât se poate de frumos că nu am cum să dau pe alții la o parte pentru a-l băga pe el în față. O persoană fizică, care cumpără 50-100 de pui nu stă cât stă o persoană fizică autorizată, care cumpără 1000 de pui. El a vrut să-i dau pe toți afară, ca să nu stea la rând. I-am explicat că e o ordine acolo, care trebuie respectată. M-au chemat să vorbesc cu ei ,afară, la poartă. I-am invitat la mine în birou. Până la urmă m-am dus eu la poartă și am vorbit cu ei. Mi-au reproșat că încalc legea. Se vedea că erau puși pe scandal”, a declarat Fănel Bogos, patronul soceității Vanbet.
11 COMENTARII

 1. Avertizorul de integritate este un informator, o persoană care aduce la cunoştinţa publicului sau autorităţilor activităţi imorale sau ilegale petrecute într-un departament guvernamental, o organizaţie publică sau privată ori o firmă.

  Citeste mai mult: adev.ro/pmfkbo

  • Și are voie sa intre pe o proprietate particulara? Ma îndoiesc! Dar dacă greșesc,scuzele de rigoare! Dacă nu greșesc,atunci meritau bătuți rau: a încălcat proprietatea particula! Ei puteau filma pe domeniul public iar parcarea la Van etc nu e domeniu public! Mentionez ca nu am nici o legătură nici cu mafiotul de Bogoș,nici cu tupeul de Brăila! Au avut noroc cred!

   • Eu am vrut sa subliniez ca astia doi mameluci n-au nicio treaba cu avertizorii de integritateasa cum sunt definiti acestia in lege!

 2. Sa fie dat la politie marian dezu ptr ca a scuipat iar la vanbet sunt multe nereguli si spun asta din proprie experienta institutiile statului nu isi fac treaba,iar agentii de paza nu ar mai trebui sa fie la locul de munca ptr acea atitudine

  • Nici tu nu ar trebui sa mai scrii comentarii la ce nivel de inteligenta ai. Si pentru a te asigura ca nu se va mai intampla asta vezi ca au la Vanbet o ghilotina in care poti sa iti bagi mana, sau orice altceva!!!!!

 3. VANBET intr-o ţară civilizată era inchisă in secunda unu si acest infractor bogos ar fi fost la puscărie ….dar in ROMANIA instituţiile statului sunt in slujba infractorilor POLITIE ,PROCURATURA ,JUDECATORI , DSV ,OPC , DSP ,AJOFM .

LĂSAȚI UN MESAJ