Scandal pe facebook : vasluianul pãcãlit cu 10.000 de euro, amenintãri cu iubita cu 30 de ani mai tânãrã

DISPUTE…Se ascute disputa dintre Constantin Popa, vasluianul pãcãlit cu 10.000 de euro si fosta iubitã cu 30 de ani mai tânãrã. Cei doi se amenintã reciproc pe retelele de socializare. În timp ce bãrbatul, plecat acum în Finlanda, amenintã cu judecata si cu procesele, tânãra râde, în continuare, de cel pãcãlit. Între timp, plângerea lui Popa a ajuns pe masa unui procuror si au fost începute cercetãrile în acest caz. Chiar si asa, bãrbatul se aratã nemultumit si crede cã cineva nu se ocupã, îndeajuns de mult, de plângerea sa. Totul a pornit dupã ce, în urmã cu mai bine de 5 ani, Popa, plecat la muncã în Finlanda, a crezut cã a reusit sã-si gãseascã si iubirea vietii lui. Chiar dacã tânãra cunoscutã pe o retea de socializare are cu 30 de ani mai putin decât vasluianul nostru, bãrbatul a crezut în ea si, timp de 3 ani a ajutat-o, mai ales cu bani. Venit în tarã pentru a fi alãturi de tânãrã, Constantin Popa a constatat cã, de fapt, a fost pãcãlit cu peste 10.000 de euro.

Pãcãlit cu 10.000 de euro de o fatã cu 30 de ani mai tânãrã, Constanin Popa, un bãrbat de 51 de ani din Vaslui plecat la muncã în Finlanda, doreste sã i se facã dreptate. Bãrbatul spune cã, într-un final, plângerea sa a ajuns pe masa procurorilor si au fost demarate cercetãrile în acest caz dar, sustine acesta, totul s-a împotmolit la postul de Politie din Osesti, acolo unde ar fi trebuit sã fie audiati si martorii. Pe lângã faptul cã cel pãcãlit crede cã oamenii legii nu se ocupã îndeajuns de mult de plângerea sa, Popa are propriul rãzboi cu fosta sa iubitã pe retelele de socializare. Cei doi se amenintã reciproc si-si trimit trivialitãti. Astfel, în timp ce Popa îi spune fetei cã va ajunge sã fie judecatã de cãtre instantele de judecatã, tinerei pare sã nu-i pese de acest lucru.

Ce s-a întâmplat în urmã cu 3 ani

Iubirea gãsitã pe retelele de socializare poate fi, în cele mai multe cazuri, o înselãciune cu pagube destul de mari. Este si cazul unui vasluian de 51 de ani, plecat la muncã în Finlanda de mai multi ani. Constantin Popa a povestit cã a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 si a crezut cã si-a gãsit si marea dragoste. În schimb, dupã câtiva ani a realizat cã, de fapt, a fost victima unei înselãciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euo. A încercat cã-si gãseascã dreptatea si s-a adresat, în 2018, autoritãtilor din judet, cu plângere penalã pentru înselãciune. Din pãcate, rãspuns la plângerea sa a primit dupã aproximativ doi ani. “Dupã ce, în 2018, am fãcut plângere pentru înselãciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat si martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat si avocat, dar degeaba. As vrea sã stiu doar dacã plângerea mea a fost luatã în serios de cãtre cineva sau nu”, spunea Constantin Popa. De asemenea, bãrbatul îsi spune si povestea de iubire si cum a ajuns sã fie victima unei fete cu 30 de mai micã decât el. “Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânãrã din localitatea Buda, comuna Osesti, în 2015. Pe atunci era elevã în Negresti. Am ajutat-o sã facã scoala. În clasa a 12-a i-am dat bani si sã facã meditatii si sã se pregãteascã de Bacalaureat. Sau asa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în tarã sã mã vãd cu ea, dar nu am gãsit-o acasã. Era plecatã la mare. Am venit si a doua oarã sã o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am gãsit-o”, a povestit Constantin Popa. De asemenea, bãrbatul a povestit cã suma cheltuitã a depãsit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru cã atât a putut dovedi, cu acte, cã banii au intrat în posesia tinerei din Buda.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ