23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Scandal pe ouã, într-un restaurant: „bãi graso, am sã te caut sã-ti bag recenzia în c*r” (FOTO)

CEARTÃ… O iesire în oras a doi tineri din municipiul Vaslui s-a transformat într-un adevãrat cosmar dupã ce patronul restaurantului unde acestia au servit masa si-a iesit din fire din cauza comentariilor negative la adresa mâncãrii. Tânãra a fost nemultumitã de plating, dar si de felul cum au fost gãtite ouãle, postând pe retelele de socializare o pozã cu farfuria respectivã. Poza a ajuns imediat la patron, care era în restaurant în acel moment. La plecare, acesta i-a adresat clientei tot felul de invective, de sãraca fatã si-a promis cã nu va mai cãlca niciodatã acolo. Postarea ei a fost foarte comentatã în mediul online, mai multi vasluieni acuzând comportamentul patronului respectiv. De partea cealaltã, Marius M. se apãrã si spune cã de nemultumitã ce era, tânãra a mâncat si portia ei si pe a sotului ei. „Fata asta e o nesimtitã. Posta recenzii negtive pe facebook si continua sã mãnânce. Ori nu îti convine si te ridici si pleci, ori îti convine si termini de mâncat. Eu am martori, am filmãri cu ea cum mãnâncã din farfuria ei, apoi mãnâncã si portia sotului. Dacã mânânci înseamnã cã a fost bun si gustos, iar atunci care mai e rolul acelei recenzii negative? Sunt oameni care vor doar sã arunce cu noroi în imaginea altora, iar eu nu am acceptat asa ceva. E adevãrat cã m-am certat cu ea la iesire, am fãcut-o vacã si grasã, apoi i-am trimis un mesaj în privat, dar n-am mai putut de nervi. Dacã va fi sã-mi cer scuze, o voi face fatã de tatãl ei pentru cã îl cunosc si stiu cât munceste sã câstige un ban”, ne-a declarat patronul restaurantului.

NOTA DE PLATÃ… Imediat cum a primit meniul comandat (foto stânga), clienta a dat o recenzie negativã pe internet, ceea ce a atras un comentariu (foto dreapta) mai putin demn din partea conducerii localului

O componentã importantã a internetului, introducerea review-urilor pentru tot felul de lucruri, de la produse cumpãrate online pânã la localuri, naste adevãrate rãzboaie. Un scandal de proportii a izbucnit zilele acestea, în mediul online, din cauza unei clientei a unui restaurant zona Cartier a municipiului Vaslui, care a fost nemultumitã de mâncarea servitã de ospãtari. Nemultumitã a fost femeia, nemultumit a fost si patronul localului, care a iesit cu fãcãletul pe internet sã o certe pentru nota datã mâncãrii. Iatã ce ne-a povestit clienta, referitor la incidentul respectiv. „Duminicã am iesit la restaurant împreunã cu sotul meu si cu alte douã cunostinte. Am primit meniul si am comandat micul dejun. Ochiurile care mi-au fost aduse nu au fost bine prãjite, dar nu i-am spus ospãtarului, am pus poza pe Instagram, ca o recenzie negativã. Probabil un prieten comun a vãzut poza si l-a anuntat pe patron. Dupã ce am terminat de mâncat, la iesire, acesta m-a asteptat si a început sã-mi zicã sã ies afarã mai repede, sã nu mã mai vadã pe la terasa lui. Anterior, cu cinci minute înainte, iesise si sotul meu afarã. L-a luat si pe el, cã cine sunt eu sã-i fac recenzii negative. Si pe sot si pe mine ne-a amenintat cu bãtaia, era foarte agresiv. Eu aveam copilul în brate când am iesit, îmi era foarte fricã sã nu-mi dea una. Dupã ce am plecat de acolo, am primit un mesaj de la el, de pe pagina de facebook a restaurantului, în care am fost fãcutã în toate felurile. Mi-a zis cã mã va cãuta sã-mi bage recenzia în c*r. Acum vreau sã-i fac plângere si sã-l pun sã-si cearã scuze public. Am primit zeci de mesaje din partea mai multor clienti care mi-au spus cã la fel a procedat si cu ei. Nu e normalã atitudinea asta a lui, eu acum mã simt în pericol si nu sunt numai eu. Când gresesti si primesti o recenzie negativã trebuie sã-ti asumi responsabilitatea, sã cauti sã-ti îmbunãtãtesti acel serviciu, nu sã ameninti si sã dai oamenii afarã” ne-a declarat clienta jignitã de patronul restaurantului.

„Dacã nu îti place, nu mãnânci! Ea a mâncat si portia sotului ei”

L-am contactat si pe patronul locaului, pentru a afla si varianta lui. Acesta a recunoscut cã i-a adresat niste cuvinte jignitoare tinerei, dar spune cã si-a iesit din fire din cauza atitudinii ei, care în timp ce scria recenzii negative, mânca tot din farfurie. „Scandalul de la ea a pornit, nu de la mine, pentru cã a fãcut o recenzie urâtã referitoare la restaurantul nostru, care nu era conformã cu realitatea. Am zis cã e nesimtire sã scrii pe facebook cã mâncarea nu e bunã, în timp ce tu continui sã mãnânci din farfurie. Ori nu îti convine, te ridici si pleci, ori îti convine si termini de mâncat. Eu am martori, am filmãri cu ea cum mãnâncã din farfuria ei, apoi mãnâncã si portia sotului. Dacã mânânci, înseamnã cã a fost bun si gustos, iar atunci care mai e rolul acelei recenzii negative? Ce m-a fãcut pe mine sã mã enervez foarte tare a fost faptul cã aceastã fatã a procedat la fel la o altã terasã din oras. Persoane care o cunosteau mi-au zis cã asa face ea. Ceea ce nu mi se pare corect pentru cã noi stãm de dimineata pânã seara aici, 15 oameni, sã servim clientii cât putem de bine. Pe ea a supãrat-o faptul cã ochiurile de la micul dejun nu au fost asezate bine în farfurie, apoi ne-a spus cã au fost crude. Dar nu a cerut în nicio clipã ospãtarului sã i se facã douã ochiuri mai bine prãjite. Noi de asta suntem aici, sã cooperãm, sã ne întelegem cu oamenii, cã nimeni nu vrea scandal. Noi vrem ca cei care ne trec pragul sã se întoarcã la restaurantul nostru. Nu pot sã mã pretez la scandaluri, de asta si stau toatã ziua la restaurant. Dar cu fata asta pur si simplu nu am putut pentru cã eu chiar cred cã este o nesimtitã. S-a mai întâmplat o fazã asemãnãtoare cu sotia unui amic, dar ea mãcar a avut bun simt si a pus recenzia când a ajuns acasã. În schimb, fata asta a pus recenzia negativã si apoi a continuat sã mãnânce. E usor sã arunci cu noroi spre cineva, dar e mai greu sã-l cureti. E adevãrat cã i-am scris un mesaj în particular, dar nu mai puteam de nervi. Când a vrut sã plece din restaurant, a trecut pe lângã mine. Putea sã-mi spun cã nu i-au plãcut ochiurile, cã au fost prea putin prãjite. Nu, ea direct pe facebook, sã strice imaginea oamenilor. Nu pot sã tolerez asa ceva, pentru cã toti cei care muncim aici chiar nu meritãm asta. Eu, dacã ar fi sã-mi cer scuze fatã de cineva, acea persoanã ar fi tatãl ei pentru cã îl cunosc si stiu cât munceste sã câstige un ban. Pe ea într-adevãr am certat-o putin la iesire, am fãcut-o grasã si vacã, dar au fost reactii la nervi”, a declarat Marius, patronul restaurantului. Tânãra jignitã s-a adresat instantei, pentru a-l obliga pe acesta sã-si cearã public scuze pentru iesirea avutã zilele trecute.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here