Scandal pe titlul de cetãtean de onoare al lui Pomohaci! (VIDEO)

PSD A DAT, PSD IA ÎNAPOI! În sedinta Consiliului Local Municipal (CLM) Bârlad de ieri, consilierii locali bârlãdeni au dat iarãsi cu bãtul în baltã! Au solicitat ca, pe ordinea de zi, sã fie introdus un proiect de hotãrâre, prin care sã se revoce acordarea titlului de „Cetãtean de onoare al municipiului Bârlad”, preotului Cristian Pomohaci, implicat la aceastã orã într-un scandal mediatic de proportii. Numai cã, avocat fiind, primarul Dumitru Boros nu a fost de acord sã fie introdus pe ordinea de zi, pânã când nu existã o hotãrâre definitivã prin care preotul Pomohaci sã fie condamnat. În aceeasi situatie este si Episcopul Corneliu Onilã, capul Bisericii vasluiene Ortodoxe, care a fost filmat si santajat cu filmele compromitãtoare, în care se vede cã si el corupe minori si cã este homosexual! Lui cine-i cere titlul de cetãtean de onoare al Bârladului înapoi??

Consilierii locali ai PSD Bârlad, mare parte aceiasi din anul 2012, când erau sub „domnia” rosie a PSD si a fostului primar Titi Constantinescu, s-au trezit ieri la sedinta ordinarã a CLM Bârlad cã sunt revoltati de faptul cã unul dintre preotii ortodocsi implicati în scandalurile privind homosexualitatea si coruperea de minori este cetãtean de onoare al Bârladului. Este vorba despre Cristian Pomohaci, cel care a primit acest titlu onorific la sedinta CLM din luna octombrie 2012! La propunerea primarului Titi Constantinescu, pentru care preotul Pomohaci cântase de zor în campania electoralã din mai 2012! Atunci, aceiasi consilieri PSD de acum au votat cu ambele mâini ca preotul Cristian Pomohaci sã fie cetãtean de onoare al Bârladului! Acum, vor ca acest titlu sã-i fie retras, pentru cã acesta este implicat într-un scandal mediatic, privind posibile acte de corupere de minori si homosexualitate. Primarul municipiului Bârlad, avocatul Dumitru Boros, a precizat cã se cam grãbesc consilierii locali ai PSD. „Nu avem nicio hotãrâre judecãtoreascã prin care sã se demonstreze cã preotul Cristian Pomohaci este condamnat definitiv sau dovedit cã a corupt minori. Este bine sã asteptãm sã se pronunte judecãtorii. Dar nu cumva tot dumneavoastrã, cei din PSD, l-ati propus cetãtean de onoare? Atunci era bun si acum nu mai este?”, a spus primarul Dumitru Boros. Cert este cã, proiectul celor din PSD nu a fost inclus pe ordinea de zi, iar preotul Cristian Pomohaci încã mai este cetãtean de onoare al Bârladului!

Dar Episcopul? Cu el cum rãmâne, domnilor din PSD?

Se pune întrebarea, cum de nu se revoltã membrii PSD din CLM Bârlad, referitor la Episcopia Husilor, unde Episcopul Corneliu Onilã este si el în mijlocul unui scandal sexual si de santaj, deoarece a fost filmat în situatii nedemne de o fatã bisericeascã: corupând minori de la Seminarul Teologic Husi si preoti tineri! El este „Cetãtean de Onoare al Muncipiului Bârlad” de foarte mult timp, încã de pe vremea când era doar episcop-vicar, având numele Corneliu Bârlãdeanu. Tot Titi Constantinescu l-a fãcut cetãtean de onoare, iar episcopul Onilã l-a pus pe Titi în Consiliul Eparhial al Episcopiei Husilor. Si pe Adrian Solomon, dupã ce a devenit deputat! Lui cine-i va cere înapoi titlul onorific, domnilor din PSD?

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/preotul-si-cantaretul-cristian-pomohaci-cetatean-de-onoare-al-barladului

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/cristian-pomohaci-cetatean-de-%E2%80%9Edezonoare-al-barladului
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ