Scandal pentru strãzile rãmase neasfaltate, de la Husi!

SUPÃRARE… Cum a dat o burã de ploaie pe la Husi, cum au început sã curgã iar plângerile din partea localnicilor pe ale cãror strãzi asfaltarea se lasã asteptatã! O multime de poze cu noroaie din zone precum “Barbu Delavrancea”, “I. Radu”, “Cotroceni” sau “Ion Patras” au fost postate pe internet, cu mesaje de dojanã la adresa Primãriei. Primarul Ciupilan, care, între timp, si-a fãcut cont de Facebook, le-a rãspuns petitionarilor, însã când s-au întetit criticile, acesta nu a mai rãbdat si le-a zis : “S-au asfaltat, de când sunt primar, 160 de strãzi. Am uitat cu totii cum arãtau strãzile. În acest moment, au început lucrãrile de modernizare pe 15 strãzi”, a reactionat primarul. Localnicii nu prea au putut fi înduplecati: “Nu existã scuze, nu avem cuvinte”, au insistat cei nemultumiti, postând poze si filmulete de pe strãzile în cauzã.

“Multumim frumos domnului primar, pentru conditiile oferite, strada Barbu Delavrancea. Domnule primar, cum putem iesi la piatã, la magazin, pentru a ne cumpãra ce avem nevoie? Sunt oameni bãtrâni pe aceastã stradã care nu pot iesi sã îsi ia pâine, se rup masinile în douã, prin hârtoapele pe care le-ati fãcut si asa le-ati lãsat! Vã multumim cã ne-ati adus canalizare si ne-ati lãsat cu asa minuni! Tot respectul”, a scris unul dintre huseni, etichetându-l pe primarul Ioan Ciupilan. Primul care a reactionat la postarea care continea si o serie de poze cu strada înglodatã a fost chiar primarul. “Nu poate nimeni realiza si canalizare si asfalt, în acelasi timp. NU s-a fãcut nici receptia la canalizare. Strada urmeazã sã fie asfaltatã imediat, este în acelasi contract cu strãzile Deal Cotroceni, Dumitru Patras, Erou Ursan”, a spus primarul Ioan Ciupilan.

“S-au asfaltat, de când sunt primar, 160 de strãzi”

Au intervenit însã si alti huseni. “De când s-au terminat lucrãrile de canalizare, nu s-a fãcut nimic, mi-am spart si baia la masinã. Ieri, de exemplu, patinam coborând la vale, sã mã duc la serviciu mai ceva ca pe gheatã, cu tot cu cauciucuri de iarnã. Asta nu e stradã dintr-un municipiu, e mai rãu ca pe-o stradã dintr-un cãtun”, a scris Florin. “Nu sunt terminate lucrãrile”, i-a rãspuns primarul. “Doamne fereste, de când eram copilã, cã sunt aproape 60 de ani, e aceeasi mizerie, strãzile pline de nãmol (glod), nu au reusit sã ne asfalteze”, a scris Julia Balint. Primarul i-a replicat: “. “S-au asfaltat, de când sunt primar, 160 de strãzi. Am uitat cu totii cum arãtau strãzile. În acest moment, au început lucrãrile de modernizare pe 15 strãzi”. “Aceastã stradã a fost uitatã de la asfaltare, strada Cotroceni. Strãzile Dealul Cotroceni, Ion Patras, la anul si la multi ani… Impozite plãtite la timp de ani si ani!! Primãria stie cã are un memoriu de la locuitorii strãzii, dar a uitat”, a scris si Camelia Masdrag.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ