2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Scandal sexual, la Iași cu un preot prins la amantă! Culmea, soțul „încornorat” a fost cel arestat

- Advertisement -

În urma unui scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, a aflat tărășenia și i-a cerut „amantului” daune de 20.000 de euro! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, pentru șantaj și violență în familie. Persoana șantajată este preotul Bogdan Orzetic, în vârstă de 46 ani, parohul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni. Concret, Nicăi-Scrijan l-a surprins pe preot în pat cu amanata.

După un scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, ieșeanul a aflat toată povestea și i-a cerut „amantului” daune de 20.000 de euro.

Așadar, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan…https://www.bzi.ro/scandal-sexual-la-iasi-culmea-sotul-incornorat-a-fost-cel-arestat-cand-s-a-intors-de-la-munca-din-strainatate-a-aflat-tarasenia-si-i-a-cerut-amantului-daune-d-4508526?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.