2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Scandalagiii Bârladului scapă nepedepsiți! Curtea de Apel a decis încetarea procesului

- Advertisement -

DECIZIE… În 2017, 11 bârlădeni au fost trimiși în judecată după ce au fost găsiți vinovați de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Condamnați de judecătorii bârlădeni, scandalagiii reușesc să scape nepedepsiți la Curtea de Apel Iași, după ce instanța a decis încetarea procesului penal. La acea vreme, peste 90 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 18 percheziții domiciliare pe raza municipiului Bârlad și în comunele limitrofe, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni cu violență. Polițiștii au pus în aplicare 14 mandate de aducere. De asemenea, în urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, două arme neletale supuse autorizării, un încărcător cu două cartușe și mai multe obiecte destinate pentru lovire, ce ar fi putut fi folosite la comiterea de infracțiuni.

Trimiși în judecată după ce au provocat un scandal de zile mari în municipiul Bârlad, 11 scandalagii, reținuți în urmă cu aproximativ 5 ani, au scăpat de răspunderea penală. Condamnați la pedepse blânde de judecătorii bârlădeni, inculpații reușesc să scape nepedepsiți în fața judecătorilor ieșeni. Curtea de Apel a decis încetarea procesului penal față de aceștia. La acea vreme, o bătaie ca-n filme s-a petrecut în cunoscutul club bârlădean „Ground Caffe”. Bătaia s-a lăsat cu distrugeri, cu pumni și picioare împărțite între combatanți și țipete. Dacă inițial surse dintre „combatanți” spuneau că bătaia a început de la un profesor de religie de la o școală din Bârlad, care se afla în Clubul ”Ground Caffe” împreună cu fratele său și mai mulți amici, patronul clubului a venit cu precizări importante. Bătaia a început de la un individ care s-a confruntat cu fratele profesorului când a ieșit afară la fumat. Profesorul de religie n-a făcut altceva decât să se apere de violențele unor indivizi chemați apoi în ajutor. Patronul clubului a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, chiar și el fiind implicat în bătaie la un moment dat, încercând să-și apere bunurile care au fost distruse. Scandalul a deranjat un cartier întreg, fiind al treilea în ultimele zile în Bârlad. Peste 90 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad și secțiilor de poliție rurală arondate (structuri de investigații criminale, ordine publică și poliție rutieră), cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 18 percheziții domiciliare pe raza municipiului Bârlad si în comunele limitrofe, la persoane bănuite de săvârțirea de infracțiuni cu violență. Polițiștii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse pentru audieri la sediul Politiei municipiului Bârlad. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, două arme neletale supuse autorizării, un încărcător cu două cartușe și mai multe obiecte destinate pentru lovire, ce ar fi putut fi folosite la comiterea de infracțiuni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Când nu știi sa cercetezi și fabrici dosare de dragul șefilor, posibil sa le plătească și despăgubiri domnii polițiști, ca asa se poarta mai nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.