spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Scandalul documentelor secrete. Reședința lui Trump din Florida, „un magnet pentru spioni”

- Advertisement -

Casa lui Donald Trump, de la Mar-a-Lago, Florida, de unde au fost ridicate mai multe documente secrete, este un „magnet pentru spioni străini”, au avertizat foști ofițeri de informații.

Printre documentele identificate la reședința fostului președinte al SUA se numără și unul care descrie forțele militare ale unei țări străine, cât și capacitățile sale nucleare, a scris Washington Post după perchezițiile FBI.

De asemenea, mai existau și documente care erau marcate SAP (Special-Access Programmes, Programe cu Acces Special), acestea conținând informații despre operațiuni ale SUA, răspândirea lor fiind restricționată.

Cele mai importante și periculoase documente găsite la casa din Florida sunt cele care implică informații culese de agenți în țări inamice. Dacă identitățile agenților ar fi compromise, viața lor ar fi în pericol.

Biroul Directorului Serviciilor Naționale de Informații face în prezent o evaluare a posibilelor daune, concentrându-se pe sensibilitatea documentelor. Totuși, oficialii americani afirmă că este datoria FBI să stabilească cine ar fi putut avea acces la documente și informații…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/scandalul-documentelor-secrete-resedinta-lui-2203584.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.