-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Scandalul „Hanul Trei Sarmale“ de la Iaşi. Proprietarul s-a urcat în buldozer şi a dărâmat clădirea fără autorizaţie

- Advertisement -

Proprietarul a explicat faptul că pentru a începe proiectul pentru care are autorizaţie a fost nevoit să demoleze hanul şi să înceapă totul de la zero.

Demolarea Hanului „Trei Sarmale” de la Iaşi a stârnit un val de emoţie în rândul ieşenilor, care sunt extrem de furioşi după ce proprietarul hanului s-a urcat în buldozer şi a dărâmat clădirea, fără a avea autorizaţie de demolare. Poliţiştii locali sosiţi la faţa locului nu au putut interveni, pentru că nu au aceeaşi putere precum un poliţist de la Poliţia Naţională, aceştia pot doar să „constate”, spune primarul Mihai Chirica.

„Demolarea s-a făcut fără autorizaţie, ceea ce este o chestiune gravă. Este pasibil rigorilor legii. Pe de altă parte, e păcat să îţi pună Dumnezeu mâna în cap, să-ţi dea un brand, Hanul Trei Sarmale era un brand, şi tu să pui buldozerul pe el şi să-l faci praf”, a declarat edilul Iaşului, într-o conferinţă de presă.

Marian Panainte, proprietarul hanului, spune că pentru a duce proiectul la capăt şi a construi ceea ce îşi doreşte, dar şi pentru a ridica hanul şi a-l face să arate aşa cum arăta în urmă cu câteva zeci-sute de ani, a fost nevoit să dărâme totul.

Citeste mai mult: adev.ro/raos8x

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.