29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Scenă umilitoare pentru ambasadorul Belarusului în Ucraina: a primit la graniță o pungă cu „30 de arginți”

Ambasadorul Belarusului în Ucraina, Igor Sokol, a avut parte de o scenă umilitoare în momentul în care se pregătea să părăsească Ucraina și să treacă granița spre Republica Moldova. Un polițist de frontieră i-a înmânat o punguță cu „30 de arginți”, aluzie la personajul biblic Iuda, care l-a trădat pe Isus, într-un gest simbolic de protest pentru susținerea pe care Minskul a oferit-o Rusiei în invazia din Ucraina.

Cel care i-a aruncat „cu dispreț” punguța este chiar șeful grănicerilor ucraineni, Serhii Deineko, potrivit deschide. md. El i-a cerut ambasadorului să-i transmită „arginții” omologului său din Belarus, Anatoli Lapp, șeful Comitetului Frontierei de Stat al Republicii Belarus.

„Pentru lovitura pe la spate dată Ucrainei, puteți să i le dați șefului Comitetului de Frontieră de Stat al Republicii Belarus, general-locotenent A.P. Lapp”, i-a spus diplomatului Serhii Deineko, șeful grănicerilor ucraineni.

Ambasadorul belarus, luat evident prin surprindere, a refuzat să ia punguța…https://www.digi24.ro/stiri/externe/scena-umilitoare-pentru-ambasadorul-belarusului-in-ucraina-a-primit-la-granita-o-punga-cu-30-de-arginti-1877669

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here