spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Scenariu halucinant: rromii din Bârlad au “plantat” un deget de om în carnea tocatã!

- Advertisement -

Povestea care a tinut pe jar toatã România

SOCANT… Un scenariu halucinant începe sã prindã contur în cazul înfiorãtor al degetului de om gãsit într-o pungã cu carne tocatã de pui, de cãtre o familie de asistati social din municipiul Bârlad! Dupã ce absolut toate institutiile de control competente au verificat si au exclus orice carentã în procesul de productie al societãtii Safir (este vorba despre ITM Vaslui, DSVSA Vaslui, DSP si OJPC), precum si al societãtii distribuitoare Berlin din Bârlad, toate suspiciunile se îndreaptã acum cãtre familia de rromi. Existã indicii rezonabile care le aratã anchetatorilor cã tiganii ar fi inventat întreaga poveste, cu scopul clar de a obtine bani, fie de la firma Safir, fie de la jurnalisti. Scenariul care este în prezent verificat de politisti nu exclude varianta ca rromii sã fi fost cei care au pus bucata de deget uman în carnea tocatã, tocmai pentru a face profit din senzationala poveste.

Misterul degetului uman apãrut “ca prin minune” în punga cu carne tocatã de pui, produsã la firma Safir, este aproape dezlegat. Conform unor surse din interiorul anchetei, am aflat cã în urma tuturor verificãrilor fãcute de institutiile abilitate (ITM, DSVSA, DSP, OJPC – Vaslui), firma Safir Vaslui – producãtor si firma Berlin Bârlad – distribuitor, nu se fac vinovate de o asemenea oroare. Ca urmare , cele douã firme au fost exonerate de orice vinã. Atentia anchetatorilor se îndreaptã acum, iar în câteva zile vom afla si oficial rezultatul anchetei, cãtre familia de rromi din Bârlad, care a stârnit un scandal mediatic si a pus pe drumuri toate institutiile de control ale produselor din carne din judet si care se pare cã au inventat aceastã poveste, pentru ca din senzationalul creat sã scoatã profit.

O poveste cusutã cu atã albã, încã de la început

Vã reamintim cã acum câteva zile, mai precis pe 7 august, zeci de familii de rromi din Bârlad au primit pachete cu alimente pentru week-end de la Cantina de Ajutor Social din Bârlad. La fel a primit si familia lui Ion Epure, din Bârlad, care a declarat ulterior, cã a pus în frigider cinci pungi de carne tocatã cu eticheta firmei Safir. La un moment dat, cineva din familia Epure sustine cã a decis sã pregãteascã mâncare, asa cã au fost dezghetate pungile cu carne si s-au apucat sã frãmânte carnea ca sã facã niste cârnati. De aici, lucrurile o iau razna. Rromii din Bârlad au sustint cã, în timp ce era amestecatã carnea, au gãsit o bucatã de deget în lighean, o falangã cu tot cu unghie. Au anuntat Politia, Primãria si presa localã. Asa se face cã la casa familiei Epure au bãtut zeci de reporteri, acestia apãrând pe toate canalele de televiziune. Unii ziaristi au încercat sã-i facã pe rromi sã vorbeascã, arãtându-le niste bani. “Au venit de la un ziar local si ne-au dat 500 de lei”, a sustinut unul din rromii din Bârlad. Tupeisti, rromii au cerut bani si de la reporterii de la Vremea Nouã, demonstrând cã, pentru câtiva lei, ar vinde pe oricine si ar spune orice minciunã posibilã. Asa cum noi am bãnuit de la început (si se pare cã se va demonstra în curând) în acest caz se pare cã degetul ar apartine unui boschetar din Bârlad, care stã prin canale, omul având un accident casnic în urma cãruia si-a pierdut degetul. Familia Epure este bãnuitã de politisti cã a pus degetul boschetarului în carnea tocatã, pentru a scoate bani de la firma vasluianã. În cel mai scurt timp (chestie de ore) se va lãmuri acest mister, numai cã, deocmadatã, anchetatorii nu stiu cum sã încadreze juridic fapta tiganilor: Sã fie santaj? Sã fie înselãciune? Sã fie .. ce-o fi, numai sã se arate odatã cu ce se pot ocupa unii care au mintea odihnitã si cautã sã obtinã bani atacând firme serioase si punând atâtia jurnalisti pe drumuri!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.