spot_imgspot_img
9.2 C
Vaslui
21-apr.-2024

SCENARIU ROŞU. Ce se întâmplă cu nunţile programate în septembrie şi octombrie 2021

- Advertisement -

Localităţile din România intră rând pe rând sub restricţii după ce numărul cazurilor de Covid a explodat în ultimele zile. În aceste condiţii, sezonul nunţilor are de suferit.

SCENARIU ROŞU la Iaşi. Se închid restaurantele și cafenelele, iar nunţile şi botezurile sunt interzise, din nou, la Iaşi, dar şi în alte zone din ţară.

Autoritățile vin cu noi restricții în comuna Feleacu din Județul Cluj din cauza creșterii numărului de cazuri noi de COVID-19. Localitatea se situează la doar 7 km de reședința de județ, Cluj-Napoca, pe culmea dealului Feleacului.

Autoritățile clujene au adus la cunoștință oamenilor că incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori. Rata este de 3.37, iar acum toți cei ai locului au noi măsuri de respectat începând de joi, 9 septembrie.

Autoritățile clujene au adus la cunoștință oamenilor că incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori. Rata este de 3.37, iar acum toți cei ai locului au noi măsuri de respectat începând de joi, 9 septembrie. …https://www.romaniatv.net/scenariu-rosu-ce-se-intampla-cu-nuntile-programate-in-septembrie-si-octombrie-2021_5765278.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.