spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Scene demne de film: doi polițiști, loviți de un bărbat pe care încercau să-l încătușeze

- Advertisement -
BĂTAIE… În încercarea de a-l imobiliza și a-l încătușa, polițiștii au primit mai multe lovituri de la individul recalcitrant.

SCANDAL… Scene incredibile, zilele trecute, în zona Pieții Traian din Vaslui. Un bărbat s-a luat la ceartă cu doi polițiști locali pe motiv că nu au față de a fi polițiști. Potrivit unui martor, omul le-a zis «băi, proștilor, da’ voi v-ați găsit să patrulați? Nu vă uitați la voi ce fețe aveți?». Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a refuzat, iar de aici până la o altercație în toată regula nu a mai rămas decât un pas. În încercarea de a-l imobiliza și a-l încătușa, polițiștii au primit mai multe lovituri. Unul dintre ei a ajuns la spital cu răni grave. La sediul Poliției Locale, bărbatul s-a calmat, însă doar până când i-a văzut pe polițiștii de la Municipiu. Pentru că începuse să devină, din nou, recalcitrant, polițiștii l-au reținut 24 de ore pentru ultraj.

Bărbatul e cunoscut în zonă ca o persoană recalcitrantă, care face probleme atunci când consumă alcool. “Nu cred că s-au luat la ceartă de la ceva anume, l-am auzit pe el spunându-le «băi, proștilor, da’ voi v-ați găsit să patrulați? Nu vă uitați la voi ce fețe aveți?». Așa este el, o persoană mai dificilă, pentru că se ia și de vânzătoarele de pe la magazinele de aici. Le mai are și cu șprițul, vă dați seama că e rețeta perfectă pentru scandal. Dar nu mă așteptam să fie în stare să se ia la harță cu polițiștii și chiar să îi lovească”, ne-a povestit un martor al incidentului.

Bărbatul a devenit agresiv după ce i s-a cerut să se legitimeze

Potrivit reprezentantului Poliției Locale Vaslui, ambii polițiști vor depune plângere împotriva bărbatului care i-a agresat. “Persoana în cauză are 64 ani și nu figurează că ar avea antecedente, probabil divergențele cu vecinii nu au ajuns în atenția noastră. Incidentul nu a pornit de la un motiv anume, colegii noștri patrulau în acea zonă, iar persoana respectiv le-a adresat mai multe injurii. Colegii s-au apropiat de el și i-au cerut să se legitimeze, însă a refuzat. L-au informat că dacă refuză să se legitimeze, va trebui să-i însoțească la sediu, apoi a devenit agresiv și l-a lovit pe un coleg. Au reușit să-l încătușeze și să-l ducă la sediu. Între timp, s-a calmat, a fost descătușat, dar când a venit echipajul de la Poliția Municipală a început să devină, din nou, agresiv. Astfel, polițiștii s-au văzut nevoiți să-l pună în arest 24 de ore pentru ultraj. Colegii vor depune plângere împotriva acestei persoane”, a transmis reprezentantul Poliției Locale Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Din ciclul: Reciclati gunoaiele in mod selectiv

    „Porcul de Rapăn și buhaiul de Cojita veneau pe la noi și crăpau băutură în ei pana nu mai știau de ei. Adormeau cu capul pe mese( cum a adormit Rapăn la ziua lui Obreja de l lingea câinele la gura). Ma saturasem de ei sa ma „calce mereu” așa că după ce se îmbătau le mai turnam și puțin pipi( sa se dreagă porcii). Măcar sa afle sa nu se mai laude. Ai prins Rapăn care a fost treaba? Tu sa fii sănătos cât pi ai băut plescarule”

    La secțiunea lături cu voi jegurilor. Băi rapăn, la gunoi cu tine jeg uman. Cum sa faci așa ceva colegilor! Bine ti au făcut ca te au hidratat, probabil aveai hepatita și te tratau cu pi…

    • Uneori își aducea cu el și țoapa de la confectii și o făcea aia pe șefa la mine acasă. Ce mândră de ea era țăranca. Ce bine ca ies la iveală mizeriile făcute de acest jegos…rapăn

  2. Asta înseamnă că nu au experiență. Dacă conduc la sediu o persoană care face scandal trebuiau sa-si ia masuri de precautie. Bețivul ăla este bolnav psihic și se ia de femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.