Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni

Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Doi bărbaţi au fost încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, în urma unei operaţiuni spectaculoase derulate de poliţişti în Hunedoara. Cei doi au fost urmăriţi şi opriţi pe Bulevardul Dacia din Hunedoara, sub privirile a zeci de oameni. Violenţă în scara blocului. Un tânăr a fost „ciuruit” cu bile metalice în timpul unui scandal între vecini Suspecţii, cu vârste de 43 şi 49 de ani, fi încercat să fure bunuri din maşina unei localnice, pe care femeia a lăsat-o neasigurată în vecinătatea autoturismului parcat al acestora, însă au fost observaţi. Poliţiştii au intrat peste ei în maşină, i-au scos afară şi i-au încătuşat, povestesc martorii evenimentului.

La scurt tmp, la faţa locului s-au strâns zeci de oameni pentru a asista la reţinerea celor doi. La faţa locului a fost efectuată reconstituirea, iar maşina le-a fost percheziţionată.  Din primele informaţii, bărbaţii sunt suspectaţi de comiterea unor furturi.

Citeste mai mult: adev.ro/qod5pj
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ