spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Scene desprinse din filmele cu mafioți: doi descreierați au sechestrat un licean, l-au bătut și au vrut să îi stâlcească degetele cu ciocanul!

- Advertisement -
COMPLOT… Cei doi agresori au pus la cale o răzbunare, l-au sechestrat și l-au bătut cu sălbăticie pe tânărul de 18 ani.

RĂZBUNARE… Un adolescent de 18 ani, elev la un liceu din Huși, originar din comuna Pădureni, a văzut moartea cu ochii în noaptea de 7 spre 8 septembrie, după ce doi consăteni, unul de 18 ani și altul de 34 ani, au pus la cale o răzbunare cumplită asupra băiatului. Victima, fără a bănui ce se petrece, a ajuns cu mașina sa la miezul nopții în poarta bărbatului de 34 de ani, care îl rugase să îl aducă de la Huși la domiciliu. Acolo însă bărbatul și complicele său s-au năpustit asupra băiatului, i-au luat cheile mașinii și l-au tras în locuință. L-au sechestrat într-o încăpere, au început să îl bată fără milă și să îl amenințe cu moartea și cu mutilarea. Norocul victimei a fost că, după două ore de chin, a reușit să dea un mesaj unui prieten, căruia i-a cerut să sune urgent la Poliție. Cei doi agresori se pregăteau să îi stâlcească victimei degetele cu un ciocan, când la poartă a sosit mai întâi tatăl disperat și apoi polițiștii, care l-au salvat în ultimul moment de la mutilare. Mai revoltător este faptul că în acea locuință, în momentul comiterii faptelor, era și soția individului de 34 de ani, dar și copilul lor de 4 ani. Femeia a văzut ceea ce se întâmplă, dar a rămas nepăsătoare. Anchetatorii i-au săltat pe ambii agresori, cel în vârstă de 34 de ani a fost arestat preventiv, iar cel de 18 ani a primit arest la domiciliu.

Totul a pornit de la un banal schimb de mesaje între victimă și agresorul de 18 ani, Florin Sîmbotin, ambii din localitatea Văleni, comuna Pădureni, iar pe 7 septembrie, aceștia s-au încăierat din această cauză. Supărat că liceanul l-ar fi dovedit în confruntarea directă, Florin a pus la cale o răzbunare, pe cât de disproporționată, pe atât de cruntă. A luat legătura cu un individ de 34 de ani, Irinel Sofronie, din aceeași localitate, aparent om în toată firea și căsătorit, cu copil acasă, cu care a făcut un plan. Mai exact, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, Sofronie a contactat victima, sub pretextul că e în Huși și are nevoie să fie transportat acasă, la Văleni. Băiatul nu a avut nicio măcar o bănuială că la mijloc e un complot. Când a ajuns în poarta casei celui pe care îl ajutase cu transportul, a apărut și individul de 18 ani, care, împreună cu cel de 34 de ani, s-au năpustut asupra liceanului, i-au smuls cheile de la mașină, l-au dus cu forța în locuință și l-au sechestrat într-o cameră. Ambii au început să îl lovească fără nicio milă. Victima nu credea că o să mai scape viu de acolo, căci era noapte, nu avea nicio posibilitate să contacteze pe nimeni, iar agresorii nu oboseau nici să îl lovească, nici să îl amenințe și trecuseră două ore de chin. Ba, în jurul orelor 03:00 dimineața, cei doi agresori s-au decis să îi stâlcescă băiatului degetele cu un ciocan. Atunci, într-o clipă de neatenție a agresorilor, victima a reușit să dea un mesaj unui prieten, cerându-i să sune urgent la Poliție, că e în mare pericol.

Tatăl băiatului agresat a anunțat Poliția, dar nu a mai așteptat și a ajuns primul la poarta casei unde îi era sechestrat fiul

Numai norocul a făcut ca acel prieten să vadă imediat mesajul și să reacționeze rapid. L-a contactat pe tatăl liceanului, care a pornit într-un suflet spre casa individului care îi sechestrase fiul. Poliția fusese și ea anunțată și era pe drum. Când cei doi au înțeles că deja victima lor dăduse alerta, au scos-o în drum, însă băiatul era atât de bătut și de speriat, că nu mai știa ce e cu el, fiind aproape leșinat. Au venit, între timp, și polițiștii, care i-au săltat pe agresori. Polițiștii și procurorul de caz au dat dovadă de celeritate și pe data de 9 septembrie, cei doi indivizi erau deja propuși instanței cu măsuri preventive, iar judecătorul a dispus arestarea pentru 30 de zile a bărbatului de 34 de ani, iar pentru cel de 18 ani, arestul la domiciliu. Oamenii din sat, când au aflat cele întâmplate, au fost șocați. „Doamne ferește! Dacă cei doi, mai mici de vârstă, s-au îmbrâncit, că au doar 18 ani, e treaba lor. Ei își rezolvă treburile. Cum s-a putut băga acest nemernic de 34 de ani, care are nevastă și copil mic acasă, să stâlcească în bătaie un copil? Am înțeles că nevasta lui era acasă și vedea ce se întâmplă în casă, că e un băiat bătut acolo, sechestrat, dar nu a făcut nimic. Să îi fie rușine și ei. Ea ce fel de om este? Nu are suflet? Asemenea oameni nu au creier, nu au conștiință. Poliția a făcut foarte bine că a acționat repede și i-au arestat. Nici celălalt nu trebuia lăsat în arest la domiciliu. Băiatul acesta care a fost bătut e un băiat bun, merge la școală, își vede de treabă”, spun, revoltați, oamenii din Văleni. În cauză, pe numele celor doi indivizi a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri și alte violențe” și, respectiv, „lipsire de libertate în mod ilegal”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.