Scene dramatice în județul Galați! Un polițist a fost găsit MORT în mașină

Au fost scene dramatice în Tecuci, județul Galați! Un polițist de doar 37 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator în mașina sa personală. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale ajunse la fața locului.

Scene dramatice în județul Galați! Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în afara orele de serviciu, fiind găsit în stop cardio-respirator în mașina personală. În încercarea de a fi salvat, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul din Tecuci, unde cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața. Însă, manevrele acestora au fost în zadar, fiind constatat decesul.

Pe cadavrul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă care să indice crimă sau sinucidere. Persoanele apropiate bărbatului susțin că omul legii nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul.

Bărbatul era angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, fiind ajutorul șefului de post de la Nicorești.  O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat aflat la volan este leșinat într-un autoturism, în centrul municipiului Tecuci. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a început manevrele se resuscitare. Din nefericire, agentul de poliție a decedat.

Acesta avea 38 ani și era tatăl a doi copii minori. Urmează să se stabilească din ce cauză a murit polițistul de la Nicorești. …https://www.romaniatv.net/scene-dramatice-in-judetul-galati-un-politist-a-fost-gasit-mort-in-masina_5431438.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ