spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Scene incredibile pe străzile Vasluiului, trei cai în călduri au făcut ravagii în oraș: mașini distruse, geamuri sparte (VIDEO)

- Advertisement -

IREAL… Scene șocante în această dimineață în muncipiul Vaslui. Trei cai, un armăsar și două iepe, au făcut prăpăd în tot orașul, umblând dezlegați pe mai multe străzi. Aceștia ar fi fost scos la păscut undeva pe șesul de la intrare în Vaslui dinspre Rediu. Proprietarii au uitat, însă, să-și mai priponească animalele, iar acestea au luat la pas mai multe cartiere, distrugând tot ce le-a ieșit în cale. Pe strada Donici, unul din cai a intrat într-o mașină pe care a avariat-o destul de serios. Conducătorul auto a făcut deja plângere la poliție. Avarii au fost provocate și la Centrul de Afaceri, una dintre cabaline distrugând un geam al clădirii. Caii sunt în călduri și foarte agresivi, motiv pentru care nicio persoană nu a riscat  să se apropie de ei. În aceste momente, în fața Centrului de Afaceri se află mai multe echipaje ale Poliției Locale, care l-au adus și pe proprietarul celor două iepe. De loc din Rediu, acesta a declarat că animalele i-au fost furate ieri, de pe șes. Despre armăsar nimeni nu știe nimic.

Nu este prima dată când aceste animale cauzează probleme în municipiul Vaslui. În luna martie a acestui an, un cal înhămat la căruță a gonit pe contrasens, pe bulevardul  Ștefan cel Mare, în apropiere de Spitalul Județean Vaslui. Cursa s-a oprit în colțul unității sanitare, după ce calul a urcat pe trotuar, unde, din fericire, nu era nimeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Pana nu confisca Politia sau Primsria carutele si caii lasati liberi prin oras o sa fie in continuare la fel. Pot da politistii sute de smenzi ca nu au tiganii bani sa le plateasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.