-1.1 C
Vaslui
04-feb.-2023

VIDEO | UPDATE: Scene șocante în Albești: un bărbat și-a ucis soția și fiul, iar apoi a făcut accident cu mașina

- Advertisement -

UPDATE 2: Potrivit informațiilor oferite de vecinii familiei Chirilă, tatăl s-a străduit cât a putut de mult să facă din Adinel un om muncitor și apreciat în sat. În urmă cu mai mulți ani, i-a dat cadou unul dintre cele două tractoare pe care le avea, pentru ca băiatul să-și poată câștiga propria pâine. Tatăl i-a dat bani fiului pentru a face școala de șoferi, și i-ar fi cumpărat, inclusiv, casa în care acesta locuia. Toate eforturile părinților au fost aruncate însă pe apa sâmbetei, după ce Adinel și-a vândut tractorul, iar în gospodăria cumpărată de părinți stătea din ce îm ce mai puțin. Bărbatul trăgea tot la casa părintească, unde le făcea viața un chin celor care i-au dat viață, lucru remarcat și de vecini. „Era un bețiv cum rar mai vezi azi. Venea la casa părintească cu prietenii lui de pahar, coborau în beci și beau acolo până adormeau. Nenea Costică îi mai reproșa că nu muncește, că nu se dă pe brazdă, dar până la urmă și-a dat și el seama că nu are cu cine vorbi”, ne-a declarat unul dintre vecinii familiei Chirila.

UPDATE 1: Victimele au 76 ani (soția), respectiv 46 ani (fiul). Bărbatul i-a lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața. În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime.

Un nou caz șocant zguduie judetul Vaslui. Un bărbat din comuna Albești și-a ucis soția și fiul, iar apoi s-a urcat în mașină și a provocat un accident în Costești. Totul a ieșit la iveală în urma unui apel telefonic la 112: o femeie, aflată în trafic, a observat o mașină ieșită în decor. Aceasta a spus la telefon că accidentul pare să nu fie grav și că șoferul nu prezintă răni majore, astfel că la fața locului a fost trimisă o ambulanță din Vaslui cu asistent medical. Însă femeia și-a dat seama, apoi, că ceva nu e în regulă și a mai sunat o dată la 112, povestind ceea ce a auzit de la șofer și anume că acesta și-a ucis soția și copilul. Astfel, a fost alertată Poliția și reprezentanții primăriei, care au mers să verifice informațiile. Totodată, la fața locului a fost trimis un echipaj TIM. Vorbele bărbatului au fost confirmate, soția și fiul acesteia erau hăcuite.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Scrie clar ca 76 de ani are sotia criminalului si 46 de ani fiul acestuia… Dar ce s-ai faci? N-ai ce sa-i faci unui tampit cand comenteaza cand are idei:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.