Schimbare de plan pentru Bill Gates. În ce vrea să investească miliardarul!

Bill Gates a venit cu un anunţ surprinzător. Cofondatorul Microsoft a discutat weekendul trecut despre investițiile sale în terenuri agricole.

Schimbare de plan pentru Bill Gates. A fost prima dată când milionarul a vorbit despre subiectul respectiv, de când el și soția lui au fost declarați cei mai mari proprietari privați de teren agricol din SUA.

În timpul sesiunii „Ask Me Anything” (Întreabă-mă orice) de pe platforma socială Reddit, Bill Gates a răspuns la întrebări legate de investițiile sale în terenuri agricole, conform informațiilor transmise de către agfundernews.com

Astfel, un utilizator Reddit la întrebat de ce cumpără atât de mult teren agricol. Conform celor spuse de Gates, cercetările despre semințe și biocombustibilii au fost motivele principale.

„Grupul meu de investiții a avut această opțiune. Nu este legată de schimbarea climei”, a mai scris acesta în răspuns, deoarece sesiunea era legată de lansarea cărții sale „How To Avoid a Climate Disaster” (Cum să eviți un dezastru climatic).

„Sectorul agricol este important. Cu semințe mai productive putem evita despăduririle și ajuta Africa să facă față climei dificile cu care se confruntă. Nu se știe cât de ieftini vor fi biocombustibilii, dar dacă dacă vor fi ieftini vor rezolva emisiile avioanelor și camioanelor”, a completat Gates.

Este demn de menționat că revista americană „The Land Report” a dezvăluit în ianuarie că Bill și Melinda Gates au cel mai mare portofoliu privat de teren agricol din SUA: 98.000 de hectare. …https://www.romaniatv.net/schimbare-de-plan-pentru-bill-gates-in-ce-vrea-sa-investeasca-miliardarul_5379853.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ