spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Schimbări importante în Codul Rutier. Poliția poate da amenzi pe baza filmărilor în care apar șoferi agresivi

- Advertisement -

Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Rutier, inspirată de legile din Vestul Europei. Pe șoselele din România vor apărea sute de camere inteligente care să vegheze traficul non-stop, iar cei care nu respectă Codul Rutier o să primească amenzile acasă. În plus, Poliția va accepta, pentru prima dată în istorie, filmări făcute de oamenii din trafic în care apar șoferi agresivi. Agenții vor putea dea amenzi în baza videoclipurilor depuse de orice persoană. Ofițerii pun însă câteva condiții, în așa fel încât oamenii să nu se vâneze sau să se răzbune cu ajutorul Poliției.

Poliția negociază de ani buni cu politicienii pentru introducerea unor camere care să supravegheze traficul și care să dea amenzi instant, însă parlamentarii au blocat mereu această idee. Acum însă, agenții de la rutieră i-au convins pe cei cu putere de decizie, iar Guvernul a adoptat ordonanța care revoluționează traficul din România.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/schimbari-importante-in-codul-rutier-politia-poate-da-amenzi-pe-baza-filmarilor-in-care-apar-soferi-agresivi-2843241

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.