11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

Școala de dans „Monique” din Bârlad, din nou la „Românii au Talent”!

- Advertisement -

MAGIC… Cei 41 de copiii  talentați  ai Școlii de Dans “Monique” din Bârlad cuceresc  cea mai mare scenă a emisiunii “Românii au Talent”. Bârlădenii sunt așteptați în fața televizoarelor pentru a încuraja copiii din trupa Școlii de Dans „Monique”, aflată a treia oară pe scena acestui show.

Școala de Dans „Monique”  va fi iarăși prezentă la „Românii  au talent” în  seara de 17 martie, la orele 20.30.  O nouă trupă, formată din 41 de elevi din Bârlad, se pregătește de câteva luni pentru numărul lor magic. Trupa este pregătită minuțios de coregrafa Monica Avram din Bârlad, cea care conduce Școala de Dans Monique. Momentul lor a fost gândit special pentru concursul „Românii au Talent” de către Monica Avram. Coregrafa este în acest sezon la a treia participare cu o trup de dans, după  „Magic Girls” și „Queens Bee”, care au participat în  sezonul 11 din 2021. Acum este sezonul „magic” și Monica Avram a pregătit un dans pe măsură. Magic!

Monica Avram, despre pregătirea pentru sezonul „Magic” 13

«Grupul se numește “Monique Family”, deorece sunt  41 de copii selectați de la toate grupele de copii pe care la are Școala de dans “Monique”. Și m-am gândit că este un nume care ne reprezintă, deoarece suntem ca o familie, în sală și la competiții. Sunt 7 grupe avansate și din acestea am selectat cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des la cursuri, cei care au atitudine și, de asemenea, cei care au putut face față acestei provocări minunate, “Românii Au Talent”.  Am început  antrenamentele și de luni până joi au stat în sală câte 4 – 5 ore pe zi ca să putem realiza coregrafia, iar pe 9 septembrie  anul trecut  am participat la preselecții  și am trecut  mai departe victorioși. Legături speciale ar fi că o parte din ei sunt frați, am și băiatul meu în acestă trupă, se numește Andrei Avram. El a mai fost la Românii au Talent la aproape 2 anișori, doar că a stat în brațele lui Smiley în culise. Acum este mare, are 10 ani și participă pe scenă alături de trupa lui. Coregrafia are un personaj principal, iar acest personaj este nepoata și fina mea de botez pe nume Alecsia Sandu. Ne dorim foarte mult să câștigm. Am gândit acestă coregrafie ca să putem trece, poate, în acest  an mai departe … în semifinale. Eu nu cred în superstiții și presimt că acestă ediție ”magică”, 13 la număr, îmi va purta noroc.  Atuurile noaste ar fi că suntem diferiți.  Participarea la „Românii  au Talent”  înseamnă  pentru dansatori  validarea întregii țări că sunt talentați, este ca și cum  ar participa la o competiție mondială  și ar câștiga medalia de aur pentru România. Experiența  și tot cea ce înseamnă această  emisiune este o cărămidă pusă în evoluția lor ca artiști», a precizat Monica Avram, coregrafa și conducătoarea Școlii de dans „Monique” Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.