spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Scoala „M. C. Epureanu” din Bârlad, 46 de ani de succese | FOTO

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE…Duminicã, 14 octombrie, a fost o zi cu o semnificatie religioasã deosebitã pentru Moldova, întrucât a fost „Sfânta Cuvioasã Parascheva”. Dar 14 octombrie mai are o semnificatie deosebitã pentru bârlãdeni, care au sãrbãtorit 46 de ani de la înfiintarea Scolii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu”. Sãrbãtoarea a fost una deosebitã fiind marcatã de elevi, cadre didactice, fosti si actuali.

Vineri, 12 octombrie, cu mic cu mare, curtea scolii s-a umplut de elevi, învãtãtori, profesori, pãrinti si bunici, pentru a sãrbãtori împreunã împlinirea a 46 de ani de existentã a scolii lor, printr-o festivitate deosebit de frumoasã. Elevii claselor primare dar si gimnaziale au desfãsurat un program artistic încãrcat de emotie, culoare, zâmbete si voie bunã. Nu a lipsit din tematica spectacolului semnificatia esentialã a acestui an, când se aniverseazã Centenarul Marii Uniri. Au fost amintiti marii nostri scriitori care fac cinste neamului românesc, fiind recitate multe din creatiile lor.

„În horele cântate si dansate de elevii scolii, s-au alãturat o mâna de oameni inimosi si dedicati, doamne învãtãtoare si profesoare, domnii profesori, care au celebrat împreunã cu scolarii bucuria aniversãrii, a muncii depuse cu atâta rãbdare si mãiestrie dar si a finalitãtii muncii lor prin succesele pe care elevii actuali si fosti le-au obtinut si le obtin. Printre fostii elevi ai scolii noastre au fost si invitati de seamã, printre care s-a numãrat si viceprimarul Bârladului, Roxana Miron Feraru, care a rostit câteva cuvinte emotionante, mândrindu-se cã a fost eleva scolii noastre, multumind dascãlilor care au îndrumat-o de-a lungul anilor si urându-le elevilor succes. Succes, putere de muncã si sãnãtate urez si eu acestei familii de oameni cu inimi de aur, colectivului de cadre didactice atât de dedicate în activitatea educationalã si elevilor atât de talentati si frumosi!”, a precizat Bogdan Jor, directorul Scolii „M.C.Epureanu”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.