1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Şcoală obligată la despăgubiri pentru accidentarea unui elev. ISJ a scos şcoala din culpă, dar instanţa a făcut dreptate

- Advertisement -

O şcoală din judeţul Botoşani a fost obligată de instanţa de judecată să dea unui elev despăgubiri de aproape 10.000 de euro, deoarece şcolarul s-a accidentat în curtea unităţii de învăţământ. Copilul a fost grav rănit de o poartă care a căzut peste el.

O şcoală din judeţul Botoşani este bună de plată deoarece un elev s-a accident grav în incinta unităţii de învăţământ. Este vorba despre Şcoala Generală din Tudora.  Acum şase ani, în 2016, un elev de 7 ani se juca cu un coleg la o poartă metalică, de la intrarea în şcoală.

Poarta a cedat şi a căzut peste elev. În urma incidentului şcolar a suferit traumatisme grave fiind transportat la spital cu ambulanţa.  Din cauza traumatismului cranio-cerebal suferit, medicii au decis transferul copilului la Iaşi. Acesta a avut nevoie de 85 de zile de îngrijiri medicale şi de alte 10 zile de fizioterapie pentru a putea fi recuperat. La acea vreme, după o anchetă la unitatea de învăţământ, Inspectoratul Şcolar a decis că şcoala nu are nicio vină pentru cele întâmplate fiind vorba de un accident.

Citeste mai mult: adev.ro/rfu1fm

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.