spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Scriitorii Ana Sãndulescu si Cornelius Ioan Drãgan, despre începuturile lor literare

- Advertisement -

EVENIMENT… Biblioteca Judeteanã “Nicolae Milescu Spãtaru” a gãzduit zilele trecute o întâlnire culturalã deosebitã, care i-a avut ca invitati speciali pe scriitorii vasluieni Ana Sãndulescu si Cornelius Ioan Drãgan. Acestia au povestit despre începuturile lor literare, au purtat un dialog cu cei prezenti despre iubirea fatã de scris prin prisma lecturii si au citit fragmente din opera lor.

“Evenimentul a avut drept scop promovarea literaturii si scriitorilor contemporani vasluieni: prozatoarea Ana Sãndulescu si poetul Cornelius Drãgan. Dupã dialogul purtat pe marginea debutului literar al fiecãrui invitat, a urmat o sesiune de lecturã publicã: poezie si fragmente de prozã prin care invitatii au reusit sã transmitã auditoriului din trãirile si tumultul surprins în opera lor. Interesul publicului a fost mare, dovadã fiind întrebãrile diverse adresate la care au rãspuns emotionati autorii. Cu sigurantã, atmosfera plãcutã din timpul evenimentului a demonstrat cã întâlnirea a fost una reusitã si sperãm cã vom continua cu alte astfel de activitãti. Multumim invitatilor pentru colaborare si le dorim multã inspiratie în proiectele viitoare!”, a declarat Gina Pãun, moderatoarea întâlnirii.

“Sunt recunoscãtoare cã am avut parte de un public interesat si curios”

“Împreunã cu Gina (Pãun) si Cornelius (Drãgan) am purtat un dialog revigorant, uman, despre proiectele noastre literare, trecute si viitoare, care ne-au adus pe noi, autorii vasluieni, un pic mai aproape de comunitatea din care provenim si sper cã am reusit sã împãrtãsim din experienta noastrã de viatã tuturor celor care au venit sã ne cunoascã, sã ne asculte, sã ne descoasã la Biblioteca Judeteanã. Sunt recunoscãtoare cã am avut parte de un public interesat si curios, care a pus întrebãri cu mult timp dupã ce „clopotelul” a sunat, prelungind întâlnirea initialã cu patruzeci de minute. Asta mi-a confirmat cã existã un mare potential în cei care sunt deschisi, activi, în cei care se lasã inspirati si încurajati. Cu gândul la urmãtoarea întâlnire, vã multumesc frumos”, a declarat Ana Sãndulescu, autoarea cãrtii “Anamneza”. “M-a bucurat foarte mult invitatia fãcutã de cãtre doamna Gina Pãun, reprezentantul Bibliotecii Judetene “Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui, si mi-a surâs ideea ca tinerii scriitori vasluieni sã-si prezinte cãrtile comunitãtii din care-si trag sorgintea. Colaborarea cu Ana Sãndulescu a fost una deosebitã, reusind sã avem o interactiune fructuoasã cu public vasluian elevat, care ne-a asaltat cu întrebãri lucru care nu a putut decât sã ne bucure. Sper sã mai avem o colaborare si în viitorul apropiat! Multumesc publicului prezent! Multumiri doamnei Gina Pãun pentru initiativã, respectiv Bibliotecii Judetene “Nicolae Milescu Spãtarul” pentru gãzduire, a declarat Cornelius Ioan Drãgan, autorul volumului de poezii “Muscãtura fluturelui japonez”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.