5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

Scripat a dat cu PDL-ul de gard

- Advertisement -

– PDL Bacau este marele perdant al alegerilor locale din 10 iunie – partidul a reusit contraperformanta sa isi injumatateasca alesii cam la toate capitolele – principalul vinovat de acest esec este Constantin Scripat, care i-a tradat pe pedelisti, alegind tandemul cu Sechelariu, in dauna propriului candidat, Florin Lazar

PDL Bacau este marele perdant al alegerilor locale din 10 iunie. Procesele verbale de dupa alegeri s-au finalizat, iar votul bacauanilor din intreg judetul arata ca pedelistii au pierdut jumatate din zestrea acumulata la alegerile din 2008. Nenorocirea pedelistilor poarta un nume, Constantin Scripat, care a tradat atit partidul, cit si pe prietenul lui care l-a sustinut si l-a pus prefect, senatorul Gabriel Berca, liderul PDL Bacau. Berca, bun bazat pe prietenia si increderea in Scripat i-a dat acestuia mina libera, preferind Bucurestiul in locul campaniilor din judet, dar Scripat a facut ceea ce stia el mai bine. S-a intors cu fata spre fostul lui sef, Dumitru Sechelariu si a intors spatele partidului care l-a sustinut si promovat. De altfel, surse din PDL sustin ca in week-endul care a trecut, la partid a fost un imens scandal pe aceasta tema.

Scripat la brat cu Seche, Lazar un necunoscut pentru bacauani

Constantin Scripat, candidatul PDL la Consiliul Judetean, nu a mers nici o secunda in tandem cu Florin Lazar, candidatul partidului la Primaria Bacau. Astfel, mina moarta Lazar a ramas izolata si un necunoscut pentru bacauani, atingind cel mai prost scor al PDL-ului, de putin peste patru procente. Scripat nici el nu se poate lauda cu un rezultat remarcabil la presedintia CJ, unde a scos 18%, sub media partidului pe judet. Alipirea lui cu Dumitru Sechelariu i-a taxat pe democrat- liberali, mai ales in municipiul Bacau, unde Scripat a luat 15 procente, cu unul mai mult decit Sechelariu, iar pe ansamblu, PDL abia a reusit sa isi adjudece 11 procente in orasul resedinta de judet.

Ce a pierdul PDL-ul pe mina lui Scripat?

Pierderile democrat-liberalilor pe mina lui Constantin Scripat, nu degeaba numit de locuitorii din Saucesti “prefectul calamitate”, pot fi catalogate cu usurinta un dezastru. Scripat a fost si pentru pedelisti o calamitate. Patidul a pierdut jumatate din zestrea acumulata in 2008. Daca atunci la nivel de judet aveau aproape 30 de primari, cu tot cu racolarile ulerioare, acum PDL a obtinut doar 17 primari. La CJ au obtinut 18,6% procente, fapt ce le-a adus doar sapte mandate de consilieri judeteni, fata de noua cite au avut. Dezastrul la nivelul municipiului Bacau este si mai mare. Pentru cele 11 procente au doar trei mandate de consilieri locali, din cei cinci citi au fost. Lista continua si cu locurile de consilieri locali la primariile din judet, unde pedelistii daca au ramas cu o treime din ce au avut.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.