Scrisoarea deschisã a lui Marius Arcãleanu, politicianul cinstit si sãrac al judetului, tinta golanilor de la Vremea Nouã | PAMFLET

Vã scriu aceste rânduri, vouã, dezinformatorilor de la cel mai fake ziar din Vaslui, de aici, de la Casã. Nu de la cea de asigurãri, fiindcã, se stie, mi-am fãcut si eu o casã a mea, ajutat bineînteles de cei cu care m-am rãzboit patru ani în Consiliul Local. Acum, în ajun de alegeri, vãd cã îmi scoateti ochii, invidiosi cã pe mine mã sunã când Orban, când Cîtu si îmi cer pãrerea cu privire la viitorul politic al Bucurestiului. Poate nu stiti, dar eu am investit într-un apartament în buricul capitalei, pe vremea când eram somer si oarecum sunt interesat de ce se întâmplã acolo. Vreau s-mi protejez investitia. Si nu e singura loviturã imobiliarã pe care am dat-o, somer fiind. Mi-am luat douã terenuri, de o parte si alta a Vasluiului, în zona rezidentialã a orasului, ca sã muriti voi de ciudã.

Ati scris despre mine cã nu m-am înscris la al doilea concurs de la Casa de Asigurãri. Fals! Eu mi-am depus dosarul si o sã fiu în continuare director general, chiar dacã mã concureazã un mosulicã de la Asigurãri. Am luat nota patru la primul examen intentionat, ca sã le arãt tuturor cã este o gresealã ,cã Tãtaru m-a pus director interimar la Casã. Mai degrabã mã punea prefect, fiindcã acolo nu e cu examen si nu mai era nevoie sã vã arãt cât de destept sunt. Acum, cã am demonstrat ce valoare am, mã doare-n paispe de voi, sãracilor. O sã vedeti cã o sã câstig toate alegerile în partid fiindcã am pilele sus puse. Deja pentru mine lucreazã Mihai Ponea, Orban si chiar si Cîtu. Nu mai vorbim de ãia micii, pe care nu are rost nici mãcar sã-i evidentiez si pe care i-am trimis în Dubai sã-mi tinã un loc la masa bogatilor pânã ies presedinte.

În concluzie, dacã mai îndrãzniti sã vã luati de mine, o sã vã explic eu cum stã cu tochiturile pe care le mânca seful dvs burduhãnos, care crede cã face cârja tare acelor politicieni care lucreazã cu el la ziar. Eu, chiar dacã sunt al nimãnui, o sã vã demonstrez ce valoare am, fiindcã nu întâmplãtor mi-am ridicat o casã cu probleme la autorizatie, dupã ce l-am executat pe directorul de la Inspectoratul în Constructii care îndrãznea sã mã tinã pe loc.

Dar pânã atunci, haideti cã mai am de completat niste chitante, sã le plãtesc amãrîtilor de membri cotizatiile la zi, cã altfel nu are cine sã mã aleagã. Si dacã nu termin, pun o gagicã si furã douã chitantiere, ca sã avem membri si la alegerile de peste patru ani.

Cu gratitudine,

Marius Arcãleanu – ultimul mohican din tabãra liberalilor lui Dan Marian
9 COMENTARII

 1. Rog jurnalistii adevarati sa/l intrebe pe dl.CATU cum e cu cresterea PUTERII DE CUMPARARE,in conditiile preturile au luat/o razna iar pentru PENSIONARI ,nu s/a aplicat nici macar indexarea??!!Unde a studiat aceasta teorie?!Apoi,tot dansulaafirmat caa fost votat de popor pentru PRIM MINISTRU!!Cand s/a petrecut acest fenomen?Ei bine,romanii nu au nevoie de stfel de conducatori MEDIOCRI si INFATUATI!!Sa plece din aceste functii pe care le ocupa nemeritat!! Idem ORBAN si BARNA!

 2. Bravo Jenica! Îmi place că te mai și distrezi! Pe la Dumești pe acolo ,nici o distracție cît e comuna aia de lungă? Ah , nu pot sa uit filmarea aia cînd tu erai pe scările poliției județene și “unul”, inamic desigur “trăgea” cu o armă ,cu bile asupra ta ,sa te linșeze!!!
  Aiaiaiiiii, iar tu in loc sa te adăpostești cumva, stăteai cu pieptul dezvelit în bătaia gloantelor!
  Cît curaj ! Ce ….m-am mai distrat!
  Apropo: ai fost inclus în lotul ” reabilitaților” lui Ion Antonescu,la cererea ta?Nu uita sa aduci dovezi de participare!
  Mult succes!

 3. În fiecare vineri aștept să citesc cu mut drag aceste articole/pamflete. Sunt foarte tari. Felicitări Vremea Nouă pentru această rubrică!

  • Aveti dreptate,multa dreptate,sunt tari ca osul de meduza.Asa de tari ca nu stiu cine digera chestiile astea,poate cei cu IQ-ul sub limita admisa de lege.

 4. 😂Lucica nu mai are cine îți tăia porci la conacurile de langa Iași și mânaci c… Pe aici? 😂Urat din partea ta asa e când ai burta cât tancu nu te mai tine coloana sa fii bărbat sa stai drept te pup 😘sarcina ușoară a și vezi ca Șeful tău Nelu cică i-a pregătit ceva loc cad cumatrului “broker” știi tu mai bine 😉 (nu uita ca roată se învârte)

LĂSAȚI UN MESAJ