Se dã startul turneului “Winter Cup” Vaslui

Fotbal în salã

ÎNCEPE… Editia a 9-a a celui mai puternic turneu de fotbal în salã din zona Moldovei, “Winter Cup” Vaslui, debuteazã astãzi, de la ora 19.00, la Sala Polivalentã din Vaslui. Turneul din acest an este structurat pe trei categorii: Open (20 de echipe), Under 19 (9 echipe) si Old-Boys (5 echipe).

Pe parcursul a douã weekend-uri, 14-16 si 21-23 februarie, Vasluiul devien capitala fotbalului în salã. La editia din acest an s-au înscris 34 de echipe, iar în cea de-a doua sãptãmânã vor mai veni sase echipe din judetele învecinate, pentru a partipa la categoria Open. “Este o competitie de referintã pentru regiunea Moldovei, si de ce nu, pentru toatã România. Am ajuns la editia a 9-a, iar anul acesta, chiar dacã se pãrea cã nu vom avea o participare numeroasã, ultima perioadã de înscrieri a adus alãturi de noi foarte multe echipe. Avem 20 de echipe la sectiunea Open, 5 echipe la categoria Old-Boys si 9 echipe la Under 19. Ca în fiecare an, am reusit sã avem si un fond de premiere, care va pleca de la suma minimã de 5.000 lei, echivalentul unui echipament sportiv, dar fondul de premiere va fi suplimentat în functie de banii pe care îi vom avea la dispozitie”, a declarat Bogdan Gheorghitã.

Rãzvan Burleanu vine la Vaslui!

Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Rãzvan Burleanu, si-a anuntat prezenta si la editia din acest an a turneului de fotbal în salã “Winter Cup” Vaslui – 2020. Seful fotbalului vasluian va fi prezent în cea de-a doua sãptãmânã a competitiei, pe 22 februarie.

Programul zilei de astãzi:

19.00 Festivitatea de deschidere

19.20 Golden Boys – AS Solidar (Under 19)

20.15 Victoria – Unirea Negresti (Old-Boys)

21.00 Flacãra Muntenii de Sus – ASA Vaslui (Under 19)

21.45 Inter Traian – Dalsor (Open)

22.35 The Red Card – Zimbru (Open)
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ