spot_imgspot_img
26 C
Vaslui
29-sept.-2023

Se desfiinteaza Star Tatarani?

- Advertisement -

Criza afecteaza fotbalul judetean

PRIMA ECHIPÃ RETRASÃ?… Înfiintatã în 2000, povestea echipei din comuna Tãtãrãni se apropie de sfârsit. Dupã doar patru etape, Star Tãtãrãni e la un pas de a fi prima echipã care pãrãseste campionatul judetean de fotbal.

Omul care a sustinut financiar echipa, Ion Gentimir a ales sotia, în locul echipei de fotbal. Acesta spune cã nu mai poate aduce bani de acasã, pentru a nu se despãrti de nevastã! “Dacã pânã la partida din urmãtoarea etapã nu se implicã nimeni, în mod cert Star Tãtãrãni se va desfiinta. Pânã acum eu am fost cel care am tinut aceastã echipã, însã nu mai am forta financiarã sã mai sustin echipa. Dã sotia divort de mine, nu am ce face. Autoritãtile locale nu se implicã deloc. Primarul nu are înclinatii spre sport, chiar dacã mereu a spus cã ne va ajuta. Spectatorii vin la teren, însã totul e pânã la bani. Rezultatele sunt slabe si pentru cã s-a pus accent mai mult pe juniori. Portarul nostru are doar 14 ani”, a declarat Ion Gentimir. Consilier local, Gentimir e cel care a înfiintat echipa, iar dupã zece ani e fortat sã renunte la echipã. “Eu am fost cel care a înfiintat aceastã echipã si acu îmi pare rãu cã s-a ajuns în aceastã situatie. E un sentiment amar, ca si cum mi-ar muri un copil”, a mai spus Gentimir.

Sprijinã juniorii

Chiar dacã nu va mai sustine echipa mare, Ion Gentimir spune cã are o grupã de copii pe care o va înscrie în editia viitoare de campionat. “Am o grupã de juniori de care mã ocup, iar în sezonul viitor vreau sã o înscriu în campionatul judetean de juniori”, a adãugat Ion Gentimir.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.