2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Se împotmolesc mașinile pe străzile din Huși, pe unde primăria nu a trecut cu asfaltarea: „Ne trece supărarea dacă ne cântă iar Lupii lui Calancea” (FOTO)

- Advertisement -
DEZASTRU… A plouat, a început de vreo două zile și să ningă, iar străzile din Huși care nu au avut norocul să se afle în planul de modernizare a infrastructurii orașului, se confruntă cu noroiul mai rău ca prin cătune.

PROBLEME… Necaz pe strada „Căpitan Carp” din municipiul Huși, unde mașina venită să ridice gunoiul s-a împotmolit în noroi, iar alt vehicul adus să o tracteze a pățit la fel. Noroc de un tractor care a reușit să învingă mâlul și să aducă la liman mașinile care au pierdut confruntarea cu „asfaltul” înmuiat de pe strada „Căpitan Carp”. Imaginile în cauză au stârnit reacții și din partea altor cetățeni care locuiesc în zone, de asemenea, momentan… sărite din procesul laborios al modernizării infrastructurii locale, precum străzile „Alexandru Ionescu”, „Ion Patraș„ sau „Petru Filip”. „Vă rugăm frumos, domnule primar, să ne ajutați să ieșim și noi la lumina zilei, că de întuneric suntem sătui”, a scris, cu obidă, Liliana, într-un mesaj adresat conducerii primăriei. „Prea suntem supărați și nu ne trece. Propun să mai vină o dată la Huși Lupii lui Calancea și cu Carla’s Dreams, ca să ne mai cânte ceva și să uităm de glodul de pe străzile noastre. Au venit la noi artiști de top, le-am dat bani ca bogații, iar acum stăm să ne plângem de glodul de pe niște străzi? Hai să nu exagerăm”, a reacționat, amuzat, Iulian.

A plouat, a început de vreo două zile și să ningă, iar străzile locale din municipiul Huși care nu au avut norocul să se afle pe un loc mai în față în planul de modernizare a infrastructurii orașului, iată că se confruntă cu noroiul mai rău ca prin cătune. Și nu doar locuitorii de pe acele străzi, ci și mașinile abia răzbesc să treacă. Pe strada „Căpitan Carp”, de pildă, mașina de la Salubrizare a avut de furcă serios cu mâlul. Nu a reușit singură să facă față, așa că ar fi venit un alt vehicul în ajutor. Pocinogul a făcut ca ambele mașini să rămână împotmolite, ajutorul venind de la un tractor mai hotărât și, probabil, mai… abil prin noroaie. „Așa arată strada Căpitan Carp, după ce două mașini de la Salubrizare au venit, una să ridice gunoiul, rămânând blocată din cauza noroiului. A mai venit o mașină pentru a o scoate de acolo, dar din păcate au rămas amândouă blocate. A venit cineva cu tractorul și a reușit să le scoată pe amândouă. Domnule primar, vă rugăm să ne ajutați și pe noi să ieșim la lumina zilei, că de întuneric suntem sătui. Vă mulțumesc”, a fost mesajul Lilianei Burghelea, la care hușeanca a atașat și imagini, în așa fel încât spusele sale să fie simplu de dovedit.

„Dumneavoastră v-ați asfaltat pe unde locuiți? Foarte frumos, felicitări, e ceva normal”

La fel de supărați pe noroiul pe care trebuie să îl înfrunte doar cu încălțări adecvate sunt și locuitorii de pe străzile „Ion Patraș“, „Petru Filip” sau „Alexandru Ionescu”. „Domnilor de la primărie, cum se face că dumneavoastră nu locuiți niciunul pe străzile acestea pe care stăm noi și e noroiul la gât? Dumneavoastră v-ați asfaltat pe unde locuiți? Foarte frumos, felicitări, e ceva normal. Dar vă rugăm să nu uitați și de străzile noastre. Că vedem că miliarde de lei se dau la artiști să cânte într-o seară la Zilele Hușului, dar trei roabe de asfalt sau măcar de piatră nu era mai bun dacă am fi cumpărat de banii aceia? Noi vă respectăm, că v-am ales, dar avem încredere că ne veți respecta și dumneavoastră”, a spus Iulian. „Doar nu vreți să vă facă strada iarna asta! La primăvară o să facă. Nu se pot face toate deodată”, i-a răspuns un localnic mai puțin supărat pe străzile desfundate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  • 100% CORECT! Barladul e jale! Mare! Si n-au spart de acum, ci tot sparg de vreo cativa ani buni, peste tot, fara sa mai repare. Bd. Epureanu, care pe vremea lui Ceausescu era tipla, chiar si dupa ce s-a tras gaz la blocuri, prin ’86, acum e nenorocire. Probabil ca singura strada cat de cat rezonabila a ramas Bulevardul Republicii (E581). Restul sunt transee. Iar Vasluiul nu e departe… Daca e sa ne gandim bine, e suficient sa ne uitam la podul de la Crasna, din scanduri acoperite cu asfalt 🙂 – unde Doamne iarta-ma s-o mai fi vazut asa ceva? – ca sa ne facem o parere clara despre furaciunile alesilor din judet!! Voi, la Husi, sunteti „parfum” – cum zice instructorul ala auto de la voi, care si-a taiat stomacul ca sa-si vada cuculetul :).

 1. Ce treaba are un spectacol cu o strada neasfaltata?!?!?
  Gandire de evul mediu, strada de evul mediu!!!
  E clar ca trebuie facuta si acea strada, dar propun sa nu mai fie nimic in Husi daca nu se asfalteaza acea strada!Sa fie inchise scolile pt consum, sa fie inchis spitalul pt consum, sa fie inchisa orice activitate cultural artistica pt consum, nimic sa nu se mai intample!!
  Luati si faceti lobby pt strada, e normal, dar lasati orasul asta in pace ca si-asa nu se intampla nimic in el, stam ca gainile pe oua in casa iar copiii, cresc fara minime sanse educative in afara de scoala.
  Asfaltul e normalitate dragi huseni in sec 21, la Husi minune e un spectacol, minune este o echipa care sa faca un sport etc.

  • Un bun gospodar își prioritizeaza cheltuielile, nenică. Prima data asfaltam, modernizam infrastructura și apoi petrecem! Nu invers! Altfel, tot ca o gaină pe ouă vei părea că stai și după ce pleacă Lupii lui Calancia și Carlas Dreams din oras. Doar cu mai putini bani în buzunar. Adică vei fi și prost și sărac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.