3.5 C
Vaslui
28-mart.-2023

SE JOACÃ ! „Vrem sã rãmânem pe 4”

- Advertisement -

FC Vaslui – Viitorul Constanta, ora 21:00, stadion Municipal

DIN NOU LA TREABÃ…Aflatã miercuri sub auspiciile nejucãrii, partida din aceastã searã din FC Vaslui si Viitorul Constanta se va disputa pânã la urmã dupã ce „singura persoanã care poate tine echipa”, asa cum l-a descris Cãtãlin Popa, a dat o mânã de ajutor, din nou, foarte importantã pentru „galben-verzi”. Potrivit unor surse din interiorul clubului, azi, la ora 11 jucãtorii antrenati de Liviu Ciobotariu vor primi o mare parte din restante, asa cã gândul acestora a revenit din nou în dreptunghiul verde. „Vrem sã ne consolidãm pozitia în clasament” a declarat Ciobotariu ieri, la reluarea antrenamentelor.

Greva vasluienilor a tinut doar 24 de ore. La antrenamentul de ieri al echipei, o parte din staff-ul administrativ a fãcut noi promisiuni dar a adus si certitudini cã situatia salariilor se va rezolva pânã la ora meciului cu Viitorul. Ceva mai relaxati dupã auzul vestii, galben-verzii au iesit din nou la antrenamente, cu gândul doar la meciul din aceastã searã. ” Vom intra pe teren cu Viitorul si vom da totul, ca de fiecare datã. Sunt convins cã vom castiga a ceastã partidã” a declarat cãpitanul echipei, Mike Temwanjera. Încrezãtor în fortele echipei sale, Liviu Ciobotariu sperã ca dupã etapa a 26-a, FC Vaslui sã-si consolideze pozitia în clasament. „Ne asteaptã un meci greu, cu o echipã imprevizibilã. Trebuie sã fim foarte atenti, fiindcã e un adversar care poate produce surprize. Au reusit cîteva jocuri bune în acest sezon. Suntem concentrati pentru a obtine un rezultat pozitiv, care sã ne consolideze pozitia a patra în clasament” a afirmat tehnicianul. Acesta nu se va putea baza în seara asta pe serviciile lui Antal, golgheterul echipei fiind suspendat o etapã dupã cartonasul galben primit în partida cu FC Brasov. În tabãra oaspetilor, greselile de arbitraj fãcute în defavoarea lor în ultimele jocuri, l-au fãcut pe Gheorghe Hagi sã priveascã cu multã suspiciune si meciul de pe Municipal. „Suntem dezavantajati de arbitraje în ultimele etape. Ma astept la orice si la Vaslui dupã ce am vãzut ce a pãtit FC Brasov. În asemenea conditii nu ai cum sã rezisti în Liga 1. Asta e, probabil vom retrograda” a afirmat „Regele”. Viitorul vine pe Municipal cu 3 titulari suspendati: Mitritã, Marin si Benzar, însã acest lucru nu-i împiedicã sã-si doreascã victoria ” Pentru noi urmeazã o deplasare dificilã, pe terenul unei echipe unde se câstigã foarte greu. Însã asa cum i-am bãtut în tur, o putem face si acum. Mergem la Vaslui doar cu gândul la un rezultat pozitiv.” a declarat antrenorul Viitorului, Arges Vintilã.

Cheia meciului:

În timp ce FC Vaslui nu a primit decât un gol în ultimele 6 meciuri, echipa oaspete a primit nu mai putin de 30 de goluri în ultimele 13 deplasãri. Cu una dintre cele mai slabe defensive din campionat, Viitorul Constanta are sanse sã continue traditia si la Vaslui.

Echipe probabile:

FC Vaslui :Cerniauskas, Celeban, Balaur, Ortiz, Musat, Madson, Razzotti, Gil Bahia, Abelairas, Viveiros, Temwanjera

Viitorul Constanta: Balauru, Putanu, Larie, Mitrea, Tosca, Lazãr, Daminutã, Bãlutã, Dicã, Gavra Axente

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.