Se lucrează la desființarea sensului giratoriu de la Podul Pescăriei din Bârlad! (FOTO)

ATENȚIE ȘOFERI!… Primăria Bârlad aduce la cunoștință publică faptul că, în perioada 22 – 26 februarie, circulația rutieră în intersecția Podul Pescăriei va fi reglementată pe sens prioritar înainte dinspre strada Paloda spre strada Ioan Popescu, renunțându-se astfel la ocolirea pe cele două poduri (se va desființa sensul giratoriu actual).

Lucrările de semnalizare a intersecției se efectuează de SC LDP Reiser SA Bârlad, în baza avizului emis de Poliția Municipiului Bârlad – Biroul Poliției Rutriere și în baza prevederilor HCLM nr. 295/25.11.2020.

„Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită în zona în care se realizează noua semnalizare rutieră și să respecte întocmai semnificația noilor indicatoare, începând cu data de 24 februarie a.c. Mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Biroul de presă al Primăriei Bârlad.

Sensul giratoriu din zona Podul Pescăriei din Bârlad este desființat, astfel încât traficul rutier să se desfașoare mai fluent. Au fost mai multe încercări ale Primăriei Bârlad de a recurge la această măsură, după ce în ianuarie 2017 au fost amendați de Poliția Rutieră cu peste 3000 de lei.

„Nu s-a construit legal acest sens giratoriu, neavând avizul de la Poliția Rutieră și ca atare am fost amendați cu 3000 de lei și somați din nou să-l să-l desființăm. Mașinile de mare tonaj care trebuie să intre în sensul giratoriu de la Podul Pescăriei, nu pot să iasă din el, decât dacă intră pe sensul opus, riscând să se producă accidente. Poliția nu a dat aviz pentru acest sens încă de când a fost făcut, dar acum musai să intrăm în legalitat și să desființă această anomalie din traficul bârlădean”, a precizat încă din noiemnbrie anul trecut, primarul Bârladului, Dumitru Boroș.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ